1 éve

A kórházból jelentkezett: megműtötték Vajna Tímeát

Vajna Tímea az Instagram-oldalán osztotta meg a műtét részleteit. Ezzel szeretne erőt adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

Vajna Tímea már korábban is elárulta, hogy komoly nőgyógyászati problémával küzd: az endometriózis miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednie, ha nem tenné, olyan erős fájdalom gyötörné, hogy elájulna.

Úgy tűnik, Timi most meghozta élete egyik legfontosabb döntését, és kés alá feküdt. Tapasztalatait az Instagram-oldalán osztott meg, ezzel is segítve azokat a nőket, akik hasonló cipőben járnak.

Vajna Tímea elmondta, mi áll a gyermekvállalás útjába
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Azért teszem ki ezeket, hogy más nőknek is erőt adjak. Sajnos a műtét az egyetlen megoldás. Amerikában a műtét után egyből hazaengednek, én alig tértem magamhoz szinte... Itt nem használnak drain-csövet sem, így egész éjszaka a vér és a felgyülemlett folyadék kotyogott a hasamban” – írta Timi, aki azt is elárulta, hogy a műtét még biztosítással is rettenetesen drága a tengerentúlon. Körülbelül 6 ezer dollár biztosítással, anélkül pedig 25 ezer dollárba fáj egy ilyen műtét.

Fotó: Instagram

Az özvegy hozzátette: az altatás sem volt túl jó nála.

„Az altatás szerintem nálam nem alakult túl jól, mert azóta is fáj a tüdőm és a torkom. Ha pedig bármi vészhelyzet van, akkor itt nem tudod elérni az orvost, csak az irodát. Jobb esetben magadtól kell bemenned, vagy hívnod kell a mentőket” – mesélte Timi.

Fotó: Instagram

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!