1 éve

Piás gondok: Két napig hullarészegen fetrengett Harry herceg

Komoly alkoholproblémáinak legfőbb oka a királyi család lehetett.

Szerző Doris

Brutális ivászatba fojtotta a bánatát Harry herceg. A korábban alkohol – és drogproblémákkal küzdő férfi 2008-ban két napig megállás nélkül ivott, vagy ahogy életrajzírója, Duncan Larcombe fogalmazott: a feledésbe itta magát, ami nyersen annyit tesz, hogy hullarészeg volt. Az akkor huszonéves Harry azért nyúlt az italhoz 2008 tavaszán, mert akkoriban zárták le a nyomozás édesanyja, Diana hercegnő halálának ügyében, amit egy tragikus balesetnek könyveltek el – írja a Metropol.

Fotó: Northfoto

Harry a bejelentés után szeretett volna egy privát megemlékezést tartani az édesanyja tiszteletére, ám ezt az a királyi udvar nem engedte meg neki.

„Valami nem stimmel Harry-vel. Láthatóan összetört és alig áll a lábán. A karjai alatt egy darab műanyag cső volt látható, ami egy tölcsérbe vezetett. Egy ponton Harry letérdelt, a szájába tette ezt a csövet és két pint gyomorkeserűt küldött le a torkán„ – mesélte az író a könyvében.

Harry a mentális egészsége romlásáról külön sorozatot készített, amelyben számos híresség és civil is őszintén vall élete legrosszabb pillanatairól.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!