1 éve

Megszólalt a barát: Diana nagyon nem szeretné Meghant

A megboldogult Diana hercegnő egyik közeli barátja kifejtette a véleményét Meghan és Harry viselkedéséről.

Az elmúlt hetekben Harry és Meghan nemcsak azt jelentették be, hogy érkezik a második gyerekük, de bevittek egy újabb gyomrost a brit királyi családnak is. Az Oprah-nak adott interjújuk miatt II. Erzsébet válaszcsapásként minden maradék rangjuktól és tisztségüktől megfosztotta őket.

Dianának nem tetszene, hogy mi lett a fiából Meghan mellett (Fotó: Northfoto)

A botrány kapcsán pedig sokan megszólaltak, köztük Roberto Devorik is, aki Diana közeli jó barátja volt. A divattervező elmondta, hogy a hercegnő nagyon dühös lenne Harryre a Megxit és folyományai miatt. Ő ugyanis arra nevelte a fiait, hogy vezessék a brit monarchiát a modern korba, és nem arra, hogy próbálják meg tönkretenni.

Diana barátja elmondta, hogy a hercegnő miként viszonyulna Meghanhoz (Fotó: Northfoto)

Devorik szerint Diana nem igazán szeretné Meghant sem, akármennyire is vannak közös pontok a személyiségeikben. Az egykori walesi hercegnének nem tetszene, ahogy a fiát elnyomja egy nő, és közben mindennek hátat fordít, amire és ahova született.

A királynő válaszcsapásáról pedig azt mondta, hogy teljesen logikus lépés volt, miután Harry és Meghan újra médiatámadást indítottak a Buckingham-palota ellen. Ő pedig elsősorban nem nagymama vagy anya, hanem a korona első számú szolgálója.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!