5 éve

Mi történt? Végleg elköltözött Kasza Tibi és menyasszonya!

A mûsorvezetõ és szerelme nagy lépésre szánta el magát! Felszámolták régi életüket!

Az énekes múlt vasárnap A Nagy Duett élő adásában kérte meg barátnője kezét, most pedig már új életüket tervezgetik. A Távol-Keleten szeretnének egybekelni.

"Az esküvőt Thaiföldön tervezzük úgy, hogy csak ketten leszünk, esetleg egy-két barát, mint tanú. Magunknak szánt, szép pillanat lesz. Mindig is tengerparti esküvőről álmodoztunk, és így is lesz. Kis privát álomesküvőt szeretnénk. Egy nő kislánykora óta erről a napról ábrándozik, ezért minden úgy lesz, ahogy Manker akarja. Az ő álmát szeretném valóra váltani" - kezdte a Borsnak Tibi, aki már a családalapítást tervezi szerelmével.

"Nem szeretnénk túl sokat várni a gyerekkel sem, ha érkezik, mi boldogan várjuk. Közhely vagy sem, de nincs benne a gondolataimban, hogy fiút vagy lányt szeretnék-e, csak az számít, hogy egészséges legyen. Megjegyzem, apai ágon nálunk csak fiúk születnek, ezért gyanítom, hogy fiam lesz. Ha mégis kislány, akkor ő lesz apa szeme fénye" - mondta a műsorvezető.

Beköltöztünk a városba. Béreltünk egy kis lakást a város szívében.

Minden munka, tárgyalás a fővárosban van, rengeteg időt vett el az ingázás Szada és Pest közt. Találtunk egy igazi, romantikus kis szerelmi fészket, amiben még kandalló is van. A következő hetekben költözünk is. Új fejezet kezdődik az életünkben" - tette hozzá Kasza Tibi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!