5 éve

Jön az ötödik baba? Stohl András elszólta magát!

A színész egy rádiómûsorban árulta el féltve õrzött titkát! Hamarosan gyökeresen megváltozik az élete...

Stohl András hosszú ideje hallgat a magánéletéről, ám most elszólta magát: megtalálta élete szerelmét, sőt, az sem kizárt, hogy újabb gyermeket vállal majd!

Stohl színészkollégája, Papp János vendége volt egy beszélgetésen. A sztárt többek közt a szerelemről kérdezték, ő pedig szokatlan gyengédséggel beszélt a témáról, s új kedveséről.

"A kamaszkori szerelem a szexualitás ébredése: amikor orrba-szájba csak az ágyban akar lenni az ember. Aztán a teljesség, az igazi szerelem, amikor megtalálod azt az embert, aki te vagy. Aki a párod. Aki a tükröd. Akivel még a vitáid is azért vannak, mert ugyanazok vagytok. Mind önmagunkba vagyunk szerelmesek, aztán megtalálod magad egy nő testében. Ez nekem most megadatott" - idézte a Blikk a színész szavait.

A színész nem fedte fel a titokzatos hölgy kilétét, ám egyértelmű volt, hogy új kedveséről beszél, akivel tavaly év vége óta alkot egy párt, miután elhagyta két kisebb gyermekének anyját, Ancsikát.

"Úgy élem az életemet, hogy bármikor meghalhatok. Imádom a gyerekeim mosolyát, a szerelememet, az érintését, imádom, ahogy csókolózunk. Sokáig azt gondoltam, amikor vaskalapos férfi voltam, hogy amit nekem lehet, azt egy nőnek nem. Hát dehogynem! Persze a vágy, a vadászösztön nem változik meg. Most egy tanulási folyamatban vagyok, hogyan kell tisztelni a másik egyéniségét. Sokáig csak a sajátommal foglalkoztam. Ezért is voltak olyan párjaim, akik teljesen alárendelték magukat az én egyéniségemnek" - tette hozzá, majd testvéréről is mesélt.

"A nővérem csodálatos teremtés, és mindenben az ellentétem. Szorgalmas, csendes, mindig kitűnő volt az iskolában. Abban egyformák vagyunk, hogy ő is négy gyönyörű gyermeket nevel, ahogy én. Egyelőre..." - utalt a családbővítésre.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!