5 éve

Öngyilkosságtól féltették Ganxsta Zolee-t barátai

Kemény idõszakon van túl a rapper. Szakítása komoly lelki válságba taszította. Közeli ismerõsei és barátai attól tartottak, hogy kárt tesz magában. Most úgy tûnik, kimászott a gödörbõl.

Amikor Ganxsta Zolee és 24 évvel fiatalabb párja szakított, a zenész teljesen összeomlott. Utálta magát és az egész világot, egyedül csak kislánya tartotta benne a lelket. A barátok sem tudták kihúzni a gödörből, a legrosszabbtól tartottak.

Végső elkeseredésükben azt javasolták neki, hogy írja ki magából a fájdalmát. És úgy tűnik, hogy a versírás, és ezzel együtt a lélek öngyógyítása bejött. A zenész Halálverseknek nevezi a költeményeit, amelyek segítségével újra rátalált az élet szép és fontos dolgaira.

"Lezártam a rossz és a fájó dolgokat. Megvívtam a saját harcomat, bár nem voltam magamnak könnyű ellenfél

- mesélte a Storynak.

A versek mellett kislánya is segített neki a gyógyulásban. Bár  a zenész teljesen össze volt törve, tudta, hogy Zozit nem lökheti el magától, sőt nem is tudná.

"Zoé talán az egyetlen nő, akivel egymás iránti hűségünk örökre szóló és biztos, de rájöttem ez így van jól" - mesélte Zolee, aki most már bizakodóan tekint a jövőbe.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!