6 éve

Háromszázezerszer szúrta meg magát Hevesi Tamás!

Az elismert énekes kellemetlen betegségben szenved. Annak érdekében, hogy szinten tudja tartani állapotát, naponta kell injekcióznia magát.

Hazánk egyik legelismertebb és legkülönlegesebb hangú művésze. Így nem csoda, hogy egy perc szabadideje sincs: egyik színpadról a másikra rohan Hevesi Tamás!

"Szerencsés vagyok, mert június huszadikán, a születésnapomon egyszerre mind a négy szerelmemmel együtt lehetek. Először is Krisztivel, a feleségemmel, akivel megyünk az Eb-re Franciaországba. Az utazás a második, a foci a harmadik szenvedélyem, ráadásul koncertem is lesz kint, ami a negyedik" - kezdte mosolyogva a népszerű énekes, aki élvezi, hogy tele van a naptára.

Ugyan kissé elfáradt az elmúlt hetekben A Nagy Duett adásai során, melynek minden pillanatát élvezte, mégis készen áll az újabb kihívásokra. Most, hogy beindult a fesztiválszezon, szinte megállás nélkül színpadon fog állni. Tamás elárulta, nyáron sokkal jobb a közérzete is, hiszen csillapodnak betegsége tünetei.

"Nekem jót tesz a kánikula. Ilyenkor ugyanis sokkal kevesebb inzulint kell adnom magamnak.

Harmincegy éve injekciózom. Most számoltam össze, közel háromszázezerszer szúrtam meg magam.

A cukorbetegségem jól szinten tartható, kitűnően érzem magam" - árulta el a %RIPOST%-nak Hevesi A Mi Velencénk Fesztiválon.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!