EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.10.16. 17:30

A Vénusz belép a Nyilasba, ennek a 3 csillagjegynek pénzt hoz a házhoz

Október 17-én a pénz és a szerencse bolygója, a Vénusz belép a Nyilas jegyébe, és beindítja a pénz áramlását. 3 csillagjegynek tele lesz a pénztárcája.

Október 17-én a Vénusz átlép a Nyilas jegyébe. Ezen a napon lesz Kos telihold is. Az irány az intenzív hatások és megélések felé mutat majd. Feloldódnak az elfojtások és áradni kezdenek az érzelmek. A lélek szabadságra vágyik. Kaland, izgalom, dinamikus kapcsolatok lehetőségét élheted meg. A szerencse is melléd szegődhet, és a pénz is áramolni kezd. 3 csillagjegynek pénzt hoznak az energiák a házhoz. Te is közéjük tartozol?

Astrological,Forecast,,Meaning,,Influence,Of,Planet,Venus
Fotó: VH-studio /  Shutterstock

Bika

Uralkodó bolygód belép az optimista energiákat hozó Nyilasba, így nem maradsz ki a szerencsések közül. A tűz felforgatja a dolgaidat pozitív értelemben, és sínre kerülnek a pénzügyeid. Ha érezted az elakadást, most hirtelen ráérzel az ellenkezőjére is. Hirtelen megérkezhetnek a kintlévőségeid, ha valaki tartozott, most egészen biztos, hogy jelentkezik. De a szerencsekerék most váratlan helyzetekből is feléd áramoltatja a bőséget. Ne csodálkozz, ha a hónapot nagyon pozitív mérleggel zárod majd le.  Örülj ennek a fellendülésnek, de azért egy keveset tegyél is belőle félre. Nem fogod megbánni, jól jön majd nehezebb napokon. 

Oroszlán

A Vénusz és a telihold ereje együttesen hat rád ezen a napon. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy merre tartasz. Ha megleled magadban a választ és végre elindulsz a valódi céljaid felé, az égiek megjutalmaznak. Olyan hivatást érdemes választani, ahol azt érzed, hogy a helyeden vagy. Céljaid a saját boldogságod mellett másokét is szolgálják. Ha jó helyre fekteted az energiáidat, akkor nagy sikerre számíthatsz. Nagyon gyorsan érkezik meg nemes tetteid pénzügyi jutalma. Minden érkező ötletet írj le, lehet, hogy később még szükséged lesz rájuk. A bőség pedig szakadatlan áramolni fog feléd. 

Nyilas

Belép a jegyedbe a Vénusz és te leszel a bőség mágnese. Hihetetlen szerencsék sorozatára számíthatsz, hiszen az égiek áramlással válaszolnak minden vágyadra. Bármerre mész, mindent megkaphatsz. Légy nyitott, fogadd be ezeket az energiákat, meglásd, fizikai szinten is megjelennek pénz formájában. A szerencse most bármilyen úton-módon megnyilvánulhat az életedben. Egy biztos, igazi meglepetések fognak érni. Légy hálás, és élvezd ki ezt a pár hetet. Ha esetleg adományozol is belőle, azt is értékelni fogják az égiek.

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek