Létrehozva: 2024.10.27. 14:00

Óriási változást ígér a 2025-ös kínai horoszkóp a csillagjegyeknek

A kígyó évében sorsfordító eseményekre, nagy változásokra számíthatunk. A kínai horoszkóp szerint ugyanis a kígyó a változást, átalakulást jelképezi, így a jövő év tele lesz meglepetésekkel.

A kínai holdújév jövő év január 29-én veszi majd kezdetét, és ezzel olyan folyamatok indulnak be, melyek fenekestül felforgathatják az életünket. A kígyó a távol-keleti asztrológiában nemcsak a bölcsességet és az éleslátást szimbolizálja, de azáltal, hogy leveti a bőrét, az átalakulást, változást, és a folyamatos növekedést is – írja az astronet. De lássuk, mi mindent hozhat számunkra a kígyó éve a kínai horoszkóp szerint!

The,Twelve,Zodiac,Wheel.,The,Black,Wheel,Has,The,Golden
Szemléletváltásra és kreativitásra lesz szükségünk a fa kígyó évében a kínai horoszkóp szerint Fotó: Apostrophe_S /  Shutterstock

Ilyen változásokat ígér 2025-re a kínai horoszkóp

Társadalmi változások

A kígyó jegyében van valami titokzatosság, megfoghatatlanság, így a jövő évben sok olyan változással találkozhatunk, melyek célja sokáig rejtve marad előttünk. Kollektív szinten nagy átalakulásokra számíthatunk a jóslatok szerint, de abban csak reménykedhetünk, hogy ezek a mi érdekünkben történnek.

Előrelépés az élet minden területén

A kínai asztrológiában minden év az öt elem valamelyikéhez kapcsolódik (fa, tűz, föld, víz, fém); jövőre a fa kígyó éve kezdődik. A fa a növekedést jelképezi, így személyes síkon is ezt tapasztalhatjuk. Vagyis ha eddig úgy éreztük, egy helyben toporgunk, most alaposan beindulnak a dolgaink, és komoly szintlépéseket ugorhatunk meg. Ez igaz az anyagi síkra is, ahol a munkában, családi életben, pénzügyekben várható emelkedés, de igaz a spirituális síkra is: önismeretben, fejlődésben most nagy mérföldkőhöz érhetünk.

Változtatnunk kell a szemléletünkön

A kígyóra jellemző még a találékonyság és leleményesség is, így nagy az esélye, hogy akár társadalmi, akár egyéni szinten találkozunk kihívásokkal, előre vivő megoldásokat találunk – és közben fontos kérdésekre is megkaphatjuk a válaszokat. A kígyó éve ugyanis szemléletváltást hoz az emberiségnek, és az egyénnek is. A kulcs a kreativitás és a rugalmasság, aki jövőre boldogulni akar, lehet, hogy menet közben kell módosítson a tervein, de a végeredmény pozitív lesz.

Mi hoz szerencsét jövőre?

2025-ben a 2-es, a 8-as és a 9-es szám hoz szerencsét, ha valami fontos eseményt tervezünk, érdemes ezekre a napokra időzíteni. A szerencsét fokozhatja a fekete, piros vagy sárga ruha is. A szerencsehozó növények pedig a fa kígyó évében az orchidea és a kaktusz lesznek.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek