EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.30. 10:00

Eljött a nagy változás ideje, jegyet váltanak a bolygók, 3 csillagjegyre új élet vár

Az októberi bolygó-jegyváltások pozitív változásokat hoznak. Különleges energiákkal ez egy új kezdet kapuja. 3 csillagjegy igen szerencsés lesz. Kik ők? Most megtudhatod.

Októberben több bolygó is jegyet vált: a Merkúr, a Vénusz és a Nap is. Közben a Hold a megszokott módon keresztül megy a jegyeken. A változás folyamatos, különleges energiák jönnek, mindez 3 csillagjegynek új élet kezdetét jelenti. Vajon kik tartoznak ebbe a körbe? 

Zodiac,Wheel,Showing,12,Signs,Against,Night,Sky
Fotó: New Africa

Kos

Munkahelyi változások ideje érkezett el a Kos számára. Új lehetőségek tárulnak elé, de elképzelhető,hogy előléptetésben lesz része. Szereti a kihívásokat, és most a kemény munkája meghozza gyümölcsét. Fontos, hogy megfontolja döntését, mérlegre tegye az előnyöket, és az esetleges hátrányokat. Mindenképpen érdemes most megfontoltnak lenni, ugyanakkor bátran lépni, amikor eljön az ideje. Érdemes a szerződést átolvasni, soha nem árt. Jó, ha az ember több időt szán a döntés meghozatalára.

Oroszlán

Az univerzum támogatását élvezheti az Oroszlán. Pénzügyek kerülnek előtérbe. Végre egyensúlyba kerül a befektetett energia és az érte kapott pénz. Megbecsülik a hivatását, értékelik is, így helyére kerül. Nem az egóját kenegetik most meg, hanem alázattal éri mindezt el. Jószolgálatai megtérülnek. A szerencse is mellé szegődik, így életének új szakasza kezdődik. Több mosoly kerül az arcára, és a környezetét is képes lesz táplálni és megemelni ezáltal.

Vízöntő

A Vízöntő a következő hetekben nagy változáson megy keresztül, és új világban találja magát. Szeret egyedül lenni, de társas lény. Különcsége miatt sokszor azt érzi, nem való közösségekbe, de legalábbis a közösségek perifériáján tudja magát. Számára friss kapcsolatok kerülnek előtérbe, tisztázódnak a régiek. Hihetetlen összefogásban közösségi élményeket szerez. Ez teljesen átformálja eddigi nézőpontját, ami hosszú távon pozitív hatással lesz rá. Új barátságokat és üzleti kapcsolatokat is köthet. Új élet küszöbére kerül, rajta múlik merre indul el. Végre hallgathat a szívére. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek