EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.02.

Szomorú fordulatot hoz az ősz, 3 csillagjegy rájön, hogy becsapják

Nem kell csalódottnak lenni, inkább a dolgok mögé érdemes nézni. Ez a 3 csillagjegy most lehetőséget kap arra, hogy tisztán lásson. Ha becsapták őket, akkor pontot tegyenek a dolgok végére. Te is közéjük tartozol?

Ősz kezdetén máris rengeteg bolygó hatását érezhetjük. A változás egyre gyorsabb, és fordulatokat tartogat számunkra ez az időszak is. 3 csillagjegy számára felismeréseket hoz ez az évszak, és rájönnek, hogy valaki becsapta őket. Te is közéjük tartozol?

Printed,Natal,Chart,With,A,Yellow,Autumn,Leave,And,Red
Fotó: Bada1

Rák

Nagyon érzékenyen hat rád, a Mars belép a jegyedbe. Már szeptember 4-én érzed a változásokat. A családon belüli konfliktusokban folyton szeretnél békét tartani, de bizony a fordulatokhoz és fejlődéshez néha bele kell állni a vitákba és a helyére kell tenni a dolgokat. Olyan élethelyzetbe kerülhetsz, ahol rádöbbensz valaki becsapott, megígért valamit és kiderül, hogy teljesen másképpen gondolkodik. Rengeteg energiád ment el arra, hogy rendezgesd a békét, most jobb, ha inkább szembesíted a másikat azzal, amit tett és ha sikerül jól kommunikálnod, akkor helyre teszitek a dolgokat. Az őszinteség nagyon fontos egy családban. Ne hibáztass senkit, inkább kérdezz, és tisztázzátok a helyzetet. Így gyógyulhat a család energetikája. Fordulhat a kocka.

Skorpió

A féltékenység ismét megjelenik az életedben. Azt érzed becsapott a másik, és hazugságon alapult az egész kapcsolatotok. Dühös lehetsz, és azt sem tudod, hová szaladj el az érzéseid elől. A legjobb, ha tisztázod a pároddal a helyzetet, nézz szembe a valósággal, ne találgass, ne képzelj el feleslegesen élethelyzeteket. A történetnek több kimenetele is lehet. A bizalom kérdésén érdemes dolgoznod, akár segítséget is kérned szakértőtől. Ha pedig kiderül, hogy valósan becsapott a párod, akkor még mindig megteheted a szükséges lépéseket, és békésen elengedheted. Nem könnyű a feladat, de ha boldog életet szeretnél élni, tedd meg magadért.

Bak

Érzed valami nem stimmel a munkahelyeden. Ha konfliktusba keveredsz légy résen. Érzed, hogy valaki nem teljesen őszinte veled. Becsapnak, hazudnak neked. Az égiek biztosítanak róla, hogy kiderül az igazság, de te magad is érzésből tehetsz lépéseket. Nem jó számodra kedves személyben csalódni, de nincs fontosabb dolog, mint tisztán látni. Ráadásul a közös munkához nagyon jó az, hogy együtt építkezzetek, együttműködjenek. Ősszel lehetőséged lesz ebből a helyzetből kijönni, és megoldani. Fontos, hogy ne támadj, hanem várd ki a megfelelő időpontot a dolgok tisztázására.  

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek