EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.29.
Módosítva: 2024.08.29.

Ennek a 3 csillagjegynek szeptemberre összeomlik a szerelmi élete

Komoly kihívás elé állíthat az élet szeptemberben. Ezúttal 3 csillagjegy szerelemi élete kerül fókuszba, hiszen egy csapásra teljességgel összeomlik a magánéletük. Vajon téged is érint ez a csapás?

Szeptemberben eljön az ideje,hogy a szerelmi élet területén is minden a helyére kerüljön.  Lesznek,akikben új érzések ébrednek, vagy esetleg visszatér az exük, hogy segítsen nekik felismerni valami nagyon fontosat ezen a téren. És lesznek olyanok,akiknek összeomlik a szerelmi élete, azért, hogy utána tiszta lappal valami új születhessen. 3 csillagjegy hullámvölgynek éli meg ezt a hónapot, hiszen félelmek, szorongás és aggódás jöhet fel a felszínre. Te is szembe kell nézz a kihívásokkal ahhoz, hogy végre őszinte tiszta kapcsolatba élhess?

Astrology,,Twelve,Zodiac,Signs
Fotó: Dzhulbee /  Shutterstock

Bika

Kihívások várnak rád ősz elején. Tele vagy energiával, társaságra vágysz és tisztázó beszélgetésekre. De ha nem vigyázol, ismét lavinát indítasz el. Mintha csak benyomnál egy gombot a párodon és kirobban belőle a feszültség... Talán ismerős a helyzet? Nem először történik ez meg veletek? Vigyázz arra, és tudatosítsd mit is teszel. Ha nem az első eset, hogy nagy vitába keveredtek és kiabálás a vége, akkor érdemes elmenni egy segítőhöz, aki jártas az önismeretben. Térj rá egy olyan útra, ami segít neked abban, hogy boldogan élhess. Párod érzékeny, és nem véletlen reagál a dolgokra úgy, ahogy te azt kiváltod belőle. Vess ennek véget! Az összeomlás elkerülhetetlen, de innen még mindig tudtok együtt vagy akár egymás nélkül tovább fejlődni. 

Skorpió

Ismét az a fránya féltékenység? Olyan változást indít el benned szeptemberben az élet, amit nehéz egyszerűen elfogadni. Azt gondoltad, már túl vagy ezen az egészen? Mégis valaki belép az életedbe, aki felkavarja az érzéseidet? Felhozza a birtoklási vágyat és a féltékenységet? Légy őszinte a pároddal, és nézz rá, mi tart vissza a változásban. Lehet nem is a tiéd, hanem a felmenőid programját futtatod csak le? Kérheted pszichológus segítségét is, de eljött a te időd, hogy végre javíts a helyzeteden. Hiszen neked a legnehezebb az érzés, amit hordozol magadban.

Halak

Bizonytalanságban nem jó élni. De ezt már régóta érzed. Érzékeny és intuitív vagy. Nagyon nehéz egy kapcsolatból kilépni, nem is biztos, hogy ez a megoldás. De a szerelmi életed már régóta hullámokban változik, és ráadásul mintha egy helyben futnál. Mélyedj el saját magadban, keress új lehetőségeket, és amint tisztába kerülsz önmagad világával, képes leszel megfogalmazni a szerelmednek, hányadán is álltok. Hidd el, ha összeomlik egy nem működő világ, még van esély egy teljesen újat létrehozni. Ne ragaszkodj a régi mintához, teremts magadnak egy új valóságot!  Tanulj meg a szíveddel gondolkodni és az elméddel érezni!

 

 

 

 

 


 

fdfdfdf

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek