Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.08.

Szeptemberben 4 bolygó is hátrafelé mozog: ennek a 3 csillagjegynek bezárják a szerelem kapuját

Hátráló bolygók energiája mellett ez a 3 csillagjegy most nem túl szerencsés a szerelemben. Nem most találja el őket Ámor nyila. Te is közéjük tartozol?

Szeptemberben a Plútó visszalép a Bak jegyébe, a Szaturnusz, az Uránusz, és a a Neptunusz is hátra felé mozognak. Bár a Vénusz a Mérlegbe halad, de a szerelemre a retrográd bolygók is hatnak. 3 csillagjegynek bezárják a szerelem kapuját. Te is közéjük tartozol?

A,Heart-shaped,Padlock,Hanging,On,A,Metal,Gate.,Open,Padlock.
Illusztrció / Fotó: Oleg Opryshko

Bika

A párkapcsolatodban kirobbanó viták nem tesznek jót. Ennek bizony az lehet a vége, hogy bezárod a szíved. A szeptemberi energiák elég erősek, így nagyon vigyázz, mert bezárhatják benned a szerelem érzését, és túlságosan agyalós és dühös lehetsz. Ha pedig szingli vagy, akkor nem ebben a hónapban talál rád az igazi szerelem, visszafogják  a bolygók hatásai a benned lévő mély érzéseket. Használd ki ezt a hónapot inkább más célok elérésére, ne erőlködj a párkereséssel. Falakba ütközhetsz. Légy kreatív, alkoss, keress kellemes időtöltést magadnak, járj el társaságba, töltődj fel másképpen. Eljön majd a te időd.

Skorpió

A féltékenységed teljesen tönkrevághatja a szerelmi életed. Párod felveheti a nyúlcipőt, és ezzel lezárhat egy időszakot. Légy nagyon résen, hogy ezen a krízisen átmehessetek, inkább lépj hátra kettőt, ne gyanúsítgasd a szerelmed. Ennek nem lesz jó vége. Ha pedig egyedül élsz, akkor ne nyomozz már előre a kiszemelted után, mert szinte kizárt, hogy így szerelem jöhet létre közöttetek. Ebben a hónapban nem valószínű, hogy szerelembe esel. Inkább véget ér egy időszak. A múltad végre lezárul, még nem nyílik új ajtó. Légy türelmes. Gyászold el az előző kapcsolatodat.

Halak

Pároddal eljött az idő, hogy végre tisztázzátok a kapcsolatotokat. Benned is megérik az, hányadán is állsz saját magaddal. Végre pontot tudtok tenni a kapcsolat végére. A szerelem megújítása vagy a kapcsolat lezárása a tét. Mindenképpen el kell gyászolni a múlta, vagy együtt, vagy külön-külön. Mielőtt új útra léptek együtt vagy egymás nélkül. Ezt csak ti tudjátok. Bezárul egy kapu, mielőtt egy új nyílna meg. Ha pedig szingli vagy, akkor az égiek azt üzenik: légy türelmes még, mert nem léphet az életedbe szerelem és partner, amíg te magad nem tetted helyre a múltad, és az érzéseid. Ezen munkálkodj inkább. És keress vicces és pozitív embereket. Velük töltődj inkább fel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek