Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.09.

0909: Ezt árulja el a mai napról a számmisztika

Különleges a mai dátum, és nem csak kinézetre! Érdemes ma figyelni a belső hangodra, és tiszta kéréseket továbbítani az Univerzum felé, mert ma minden lehetséges a számmisztika szerint!

Elképesztő energiákat hordoz a mai dátum, hiszen a 0909 az nem csupán egy újabb szám a naptárban, hanem a számmisztika szerint kiemelt jelentőségű együttállás. Már az ősidőkben is hittek abban, hogy bizonyos számok mágikus erővel bírnak; a számmisztika szerint a 9-es szám a Marsot jelképezi, aminek nagyon erős, férfias teremtő energiája van. Ebben a számban az összes szám rezgése benne van, magas szintű pozitív energiák szabadulnak fel a hatására, és a spirituális fejlődés egy szakaszának a végét is jelzi, és hogy jöhet egy újabb, magasabb szint. A mai napon a kilences szám duplázódása miatt ezek a hatások sokkal erősebbek.

Woman,Numerologist,Hand,With,Pebble,Stone,With,Number,Nine,9.
A mágikus 9-es szám rengeteg változást hozhat / Fotó: Iryna Imago / Shutterstock (Illusztráció)

0909, az angyali szám

Ezt a dupla számot angyali számként is emlegetik, ami az élet minden területén hozhat pozitív változásokat. A kezdetet jelképezi, azt, hogy új fejezetet nyithatunk az életünkben. De ezt nem csak külső változások hozhatják el, hanem belső is: sokan ezen a napon fedeznek fel önmagukban egy új erőt, amivel le tudják küzdeni egy elakadásukat, és megváltoztathatják az életük minőségét. A 0909 nem csak kezdet, hiszen benne van a vég is, a 9-es szám formájában, vagyis körforgást, kiteljesedést és új minőséget jelent; és azt, hogy a régi minőség tökéletes lezárást kap.

Csendesítsd el az elmédet ezen a napon

Ahhoz, hogy a mai nap energiáit maximálisan a javadra fordíthasd, fontos, hogy engedd el a hétköznapi, apró bosszúságokat, ne kattogj azon, hogy mi lesz, és ne rágódj a múlton. Figyelj befelé, és közben a környezetedre is, hogy miért és kiért lehetsz hálás; a hála rezgéseivel tudod bevonzani az újat az életedbe. Közben figyeld meg, hogy mi az, ami búcsúzik, mit zár le akár benned, akár az életedben a mágikus angyali szám, és szeretettel, tiszta szívvel engedd el. Keresd ma olyan emberek társaságát, akik felemelnek, és akik közelében önmagad lehetsz, kerüld a negatív hangokat, a panaszkodást. 

Minden vég egy kezdet is

Ne lepődj meg, ha a mai napon el kell engedned embereket, dolgokat az életedből, hiszen a kilences a lezárás száma is. Régóta húzódó ügyek végére kerülhet ma pont, és ha összhangban vagy a rezgéseiddel, sok mindent el tudsz ma engedni, ami nem szolgál már téged, vagy amikhez túlságosan ragaszkodtál eddig. Fontos, hogy szeretettel engedd el, aminek mennie kell, és közben legyél hálás azért, hogy eddig része volt az életednek, hiszen nem véletlenül alakult így! Az elengedés után pedig új kezdet jön, ami nagy hatással lesz az egész életedre.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek