EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.14.

Nehéz fényszögbe került a Mars: 3 csillagjegyre durva vita vár a napokban

A Mars energiái elég keményen szenvedélyessé tehetnek, hagyd magad mögött inkább a harcos énedet, mielőtt nagy baj kerekedik belőle! Erre a 3 csillagjegyre hat a legdurvábban, ők hatalmas vitába keveredhetnek.

A Jupiter és a Mars az Ikrekben együtt állnak és a napokban is ebben a jegyben mozognak tovább. A Hold a a Nyilasban, majd a Bakba jár. A Mars a sorsbolygók nehéz fényszögekbe került, így hatással van a kapcsolatokra és párkapcsolatra is. 3 csillagjegyre durva vita vár, ha nincs résen. Te is közéjük tartozol?

Fotó: Fred Mantel /  Shutterstock

Kos

Elég lobbanékony alapjában is a természeted. De amikor valaki még rátesz egy lapáttal az igen kellemetlen. A bolygók most arra figyelmeztetnek, légy résen! Lehet, hogy valaki nagyon kihúzza a gyufát, és te nem fogod tudni kezelni a vitát. Rámehet a párkapcsolatod, és nehéz lesz visszafordítani mindent, ha esetleg kapsz rá lehetőséget. Keresd a belső békéd, és ha kirobbanna egy vita, állítsd le magad. Nem érdemes az igazadért harcolni. Légy figyelmes a közlekedésben is, és maradj ki minden vitából, ha lehetséges.

Ikrek

Bár a Jupiter is a jegyedben van, ami a nagy szerencse bolygója, de a Mars energiái nagyon meghatározóak. Ha nem sikerül elkerülni a napokban a pároddal, vagy a munkahelyeden a vitát, és higgadtan konszenzusra jutni, akkor abból most nagy baj kerekedhet. Az erős energiák miatt elveszítheted a fejed, és nem tudod uralni a helyzetet. Légy figyelmes a napokba, hogy megúszd ezt az igazán nagy kellemetlenséget. 

Nyilas

Elég nyugalmas napok után vagy, talán pihenni is volt időd az elmúlt hetekben. Ne engedd, hogy felbosszantsanak, mert annak rossz kimenetele lehet. Kollégáid és főnököd is egy célért dolgozik, ne menj szembe most senkivel. Adj időt magadnak, hogy megértsd, mi miért is történik. Hangolódj rá a feladatokra szépen lassan, nem kell megerőltetni magad. Ha túlságosan bepörögsz, akkor nem biztos, hogy józanul tudsz gondolkodni, egy esetleges vitából pedig pozitívan kijönni. Tedd most félre a szenvedélyt, légy higgadt és türelmes. Menni fog!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek