EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.12.
Módosítva: 2024.08.12.

Ennek a 3 csillagjegynek pénzügyi sikereket tartogat a 2024-es év hátralévő része

Az év hátralévő részében is jól alakulhatnak a dolgok és ennek 3 csillagjegy számára sok pénz lehet az eredménye. A szerencse és a tettek kéz a kézben járhatnak. Kik a szerencsések, akiknek tele lesz a pénztárcája? Most megtudhatod.

Idegesít a folytonos anyagi kibillenés? Tele vagy feszültséggel? Ez a 3 csillagjegy pénzmágnessé válik az idei év hátralévő részében. Az univerzum energiái támogatni fogják őket, pénzügyi sikerekben nem lesz hiánya egyiknek sem. Kik ők, és te esetleg a szerencsések között vagy? 

Beautiful,Young,Happy,Woman,And,Zodiac,Wheel
Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Ikrek

Az Ikrekben lévő Jupiter számodra a bőség időszakát hozza el. A korábbi pénzügyi nehézségek ellenére végre jólétet és gazdagságot ígérnek a csillagállások. Engedd el azokat az embereket az életedből, akikkel már nem érzed jól magad, vagy tudod, hogy folyton neked panaszkodnak. Az emberi kapcsolatok változásával lehetőségeket is kapsz az élettől, hiszen lesz energiád és tered más dolgokra fókuszálni. Nem viszik el mások a jó energiáidat. Szerencsés hónapok előtt állsz, a bankszámlád is gyarapodhat. Arra vigyázz csak, hogy ne fektess be olyan dologba se energiát, se pénzt, amire vonatkozóan van egy rossz előérzeted. Hallgass a szívedre. és te leszel az év vége nyertese.

Mérleg

A szerencse számodra is forgandó. Végre elérkezett az az időszak, amikor rengeteg dolgot elengedsz, nem viszed tovább a válladon. Energetikailag ez kifejezetten jót tesz, és változást indít be az életed több területén is. Észreveszed az élet szépségét, és beengeded a bőséget is. Persze ehhez lehet, hogy a munkahelyeden is változás áll be, még az is benne van a pakliban, hogy kiemelnek, és magasabb pozícióba kerülhetsz.  A siker és a pénz pedig nem marad el. Szerencsésen zárod az évet. Jól fog jönni az ünnepekre is egy kis plusz bevétel. 

Nyilas

A csillagjegyed uralkodója eleve a Jupiter bolygó, a nagy szerencse bolygója. Az év végére bőséges szerencsét hoz számodra. Lehet, hogy azért meg kell dolgoznod a pénzért és a bőségért, az univerzum lehet így tesz próbára. De legalább lesz mit learatni és ez jó érzéssel tölt el. Adj magadból másoknak, legyen az egy jó ötlet, vagy egy kellemes beszélgetés, esetleg a sarki koldusnak némi pénz. Hidd el, adni és kapni jó, az áramlás pedig előrevisz. Egy biztos, nem kell aggódnod, mert a munkádon kívül is érkezhet plusz pénz a pénztárcádba. Ha nagyon szerencsés vagy, még nyerhetsz is egy nagyobb összeget. Kiderül, mit tartogatnak neked az égiek. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek