Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.13.

Ez a 3 csillagjegy roppant bosszantó tud lenni, folyton elkésik

Van olyan ember, aki szinte mindig tökéletesen pontosan ér oda, ahová tervezte. De bizony roppant idegesítő ennek az ellenkezője, amikor valaki folyton késésben van. Ez a 3 csillagjegy a legbosszantóbb, szinte sehová nem képesek időben érkezni. Te is közéjük tartozol?

Ismerős a helyzet, hogy még éppen csak felébredtél, de máris késésben vagy? A fejedben ketyeg az óra, és szaladgálnak a gondolatok, hogy melyik teendődet kell elhalasztani, vagy éppen minek a határidejével csúszol el? Ha folyton késésben vagy, akkor te tuti, hogy az alábbi 3 csillagjegy valamelyikében születtél. A horoszkóp ugyanis ezt is megmutatja. Az is igaz lehet rád, hogy szeretsz a nyakadba venni többet, mint amit elbírsz, ki sem látszol sokszor a munkából, de ez mind nem mentesít semmi alól, hiszen a másik fél oldaláról nézve, roppant bosszantó, ha folyton várnia kell rád. Magadra ismersz?

Young,Man,Waiting,For,Something
Fotó: conrado /  Shutterstock

Kos

Alapjában véve nem vagy egy késős típus. Te vagy az, aki általában túlszervezed az életed. Annyi dolgot szeretnél egy napban elintézni, megoldani, hogy nagyon sokszor elkerülhetetlen számodra, hogy valahonnan elkéss, vagy a határidőre ne legyél kész. Ez nemcsak a munkahelyeden, de a magánéletedben is így van. A családod is megszokta, hogy lekésel néhány fontos, közös eseményről. Ha egy szabadidős programot késel le, ott viszont sokszor tudatosan teszed, nem szeretsz elsőnek érkezni a buliba sem. De ilyenkor az indokod más, csak éppen egyik sem jobb a másiknál az ismerőseid, családtagjaid és az üzlettársaid, kollégáid szemszögéből nézve. Van, akiket ez nagyon idegesít és ez nem csoda. 

Bika

Te is a késők táborába tartozol. Szereted az idődet beosztani úgy, hogy az neked megfeleljen. Ez önmagában nem probléma, csak éppen azért teszed, hogy neked aztán más ne mondja meg, hogy mikor, mit kell tenned. Elég ráérősen teszed a dolgod, és nem tűröd, ha más siettetni próbál. Kényelmesen elvagy a világodba, és elvárod, hogy mások alkalmazkodjanak hozzád. Ez nem mindig sikerül, és bizony mások csak annyit érzékelnek, hogy a találkozóról elkésel. A reggeli kávétól kezdve a luxus cuccok vásárlásáig szereted az életet élvezni, de közben meg elfelejted, hogy valaki éppen az utcán vár rád. Az esetek egy részében pár percet késel, de előfordul az is, hogy jól elhúzod az időt valahol. Elég idegesek körülötted ilyenkor az emberek. Érthető.

Nyilas

Kalandvágyad, az élethez való hozzáállásod szuper, de nem mindenki képes tolerálni, ami sokszor ezzel jár. Hiszen a te életedben minden pillanat hozhat egy változást, spontán ötleteid vannak és új terved születhet. Folyton engedsz ezeknek a csábításoknak, és borítod a napirendet. Képtelen vagy követni a napi rutint, ráadásul észben sem tartasz mindent. Képes vagy az utolsó pillanatban lemondani dolgokat, vagy éppen jó sokat késni a megbeszélésekről, fontos időpontokról. Ráadásul sokszor a cuccaidat sem találod, mert figyelmetlenül máshová pakoltad, mint ahol a helye lenne a kulcsodnak, vagy az irataidnak. Ez is sokszor csúszást okoz az életedben. Borul a program és a párod is kiakad. A környezetedet ez nagyon bosszantja. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek