Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.01.

Ennek a 3 csillagjegynek augusztusban különleges üzenetet küld az őrangyala

Mindenki kap egy őrangyalt születése előtt. Augusztusban ez a 3 csillagjegy különleges üzenetet kap őrangyalától. Lehet, hogy te is közéjük tartozol

Az angyalok láthatatlan teremtőerőt képviselnek. Őrangyalod az első kapcsolatod ezzel a láthatatlan világgal. Tanít, irányít, védelmez, vezet és segít abban, hogy eligazodj az életben. 3 csillagjegynek augusztusban különleges üzenetet küld az őrangyal. Légy rá nyitott és engedd be a szívedbe. 

Web,Banner.,Archangel.,Heavenly,Angelic,Spirit,With,Wings.,Illustration,Abstract
Fotó: melitas / shutterstock.hu

Kos

Mostanában elég merev vagy, rugalmatlan. Nagyon fontos, hogy az életben magadra találj. Reális látásmódod is fontos, de az élet maga a változás, és légy nyitott az égi üzenetekre. Engedj az áramlásnak, ne akarj mindent kontrollálni. Minden, ami hátráltat vagy lefagyaszt, azért van mert mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Merj őrangyalodhoz fordulni, kérd meg, hogy segítsen! Mutasson rá az új lehetőségekre, hangolja össze az elméd és a szívedet. Minden a helyére kerül. Bízz benne!

Rák

Nagyon érzékeny vagy, ezért is különleges az üzenet, amit őrangyalod kíván átadni neked. Azokon a napokon, amikor nem találod a békét a szívedben, az egod irányít. Engedd el a benned lévő haragot, mérget. Beszélj azzal, aki kapcsán ezek a negatív érzelmek jönnek fel. Ne hagyd, hogy megbetegítsenek. Lehet egy apró dolog az, ami mára már nagyra nőtt, ha tisztázzátok, minden a helyére kerül. Belső békére, harmóniára találhatsz, és szeretet lesz a jutalmad. Kezdeményezz! Főleg, ha egy családtagról van szó. 

Skorpió

Elég zárkózott tudsz lenni, de most eljött az ideje, hogy te is megnyisd a szívedet. Bízz az emberekben! A szeretet képessége és megélése összeköt másokkal, olyan emberekkel, akik segíthetnek neked, vagy te nekik. Mindenképpen karmikus a nagy találkozás. Őrangyalod üzenete: amit most adni tudsz, az mind többszörösen is visszaáramlik hozzád, hatalmas ajándék ez az élettől. Ne kételkedj benne, érezni fogd a jelenlétét. Ha eddig nem voltál nyitott, most megérzed a spirituális energiákat, megbizonyosodhatsz róla a szívedben, hogy segítségedre szalad egy konkrét esemény kapcsán. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek