Létrehozva: 2023.06.26.

Most kérj, az angyalok segítenek!

Te is azt érzed néha, hogy léteznek az angyalok? Esetleg előfordult már, hogy hozzájuk fordultál nehéz helyzetben? Iszet boszi elárulja, mi a helyes módszer!

Szerző Sors Edina

"Sokszor keresnek meg azzal klienseim, hogy hiába fordultak az angyalokhoz egy-egy élethelyzetben, ők mégsem segítettek, amikor szükség lett volna rájuk. Pedig ez nem így van! Ők mindig segítenek, ha kérjük őket, csak az nem mindegy, hogy mindezt hogyan tesszük meg" – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Angel,Wings,With,Background,Made,Of,Sky,And,Clouds.
Fotó: Solid photos / shutterstock

Csak kérni kell!

Az angyalokat minden egyes helyzetben neked kell megkérni, hogy valóban érezzék, hogy szükséged van rájuk, mivel ők nem avatkoznak bele kérés nélkül az életedbe, csak ha hozzájuk fordulsz. Hiszen te is azzal a csodálatos adománnyal születtél le a földre, amit úgy hívunk, hogy szabad akarat. Így kéréssel tudsz az angyaloknak engedélyt adni, amiben szeretnél segítséget kérni, mert szeretnéd, hogy sorsod jobbra forduljon.

 

Mit tesznek az angyalok életveszély alkalmával?

Az angyalok csak akkor tesznek kivételt, és kérés nélkül is közbeavatkoznak, ha valaki életveszélyes helyzetbe kerül, és még nincs itt az ideje, hogy valaki eltávozzon a földi életből. Lehet, hogy neked is van hasonló tapasztalatod, vagy ismersz csodával határos történetet, ami a közvetlen közeledben megtörtént. Esetleg valaki megúszott egy balesetet, vagy sikeresen kigyógyult egy olyan betegségből, amire az orvostudomány nem tud magyarázatot. Ilyenkor az angyalok járnak közben érdekünkben. De olyat soha ne kérj, amivel magadnak vagy esetleg másnak ártanál, még akkor sem, ha az esetleg a te szemszögedből segítő szándékú!

 

Kihez fordulj?

Honnan tudhatod, hogy melyik angyalt vagy arkangyalt kérd egy adott helyzetben? 

"Mindenkinek azt szoktam tanácsolni, akik nem jártasak angyali kommunikációban, hogy az őrangyalát kérje meg, mert ő az, aki pontosan tudja, hogy kire is van az adott élethelyzetben szüksége" - árulja el Iszet.

 

A segítségkérés módja

Bármikor kérhetsz segítséget, és ehhez nem kell különleges légkört teremtened. Persze, ha van rá hely és mód, ahol meghitt, csendes környezetben, esetleg fehér gyertyát vagy mécsest meggyújtva, finom illóolajat párologtatva, ellazulva meditálsz, ez segít az angyalokkal vagy az őrangyaloddal való kapcsolódásban. Nagy szeretettel, alázattal és tisztelettel kérd meg az őrangyalodat, hogy segítsen abban, amit szeretnél. Akár egy nehéz élethelyzetben, vagy egy elakadásban, párkapcsolati kérdésben, munkahely-változtatásnál, egészségügyi problémánál, vagy a helyes út megtalálásában. 

 

A válasz megérkezik!

Honnan fogod tudni, hogy meghallgattak téged, és kapsz-e választ?

Ha nem érzel semmit, az nem jelenti azt, hogy nem segítenek. Elképzelhető, hogy igyekeztél kapcsolódni, de nem voltál elég nyitott. Ám ebben az esetben is megkapod az útmutatást. Fontos, hogy figyeld az érkező jeleket, és megbizonyosodhatsz róluk. Lehet, hogy egy ismerősöd megemlít valamit egy mondatban, amiből leesik a tantusz, hogy ez a válasz a kérdésedre. Vagy újságolvasás közben érkezik egy szó, egy mondat, ami pontosan válaszként, segítségként illik bele a te szituációdba. Elképzelhető, hogy olyan élethelyzetben vagy, amikor nem tudsz elmélyülni és meditálni, de ilyenkor is kaphatsz az angyaloktól támogatást. Például, ha sietsz valahová, vagy útközben vagy, és csak felmerül benned, hogy jó lenne időben megérkezni a célodhoz biztonságban, akkor is hozzájuk fordulhatsz egy gondolat erejéig. 

 

Fontosak a részletek!

Nagyon fontos, hogy kérdésed mindig pontosan legyen megfogalmazva. Például azt, hogy kinek, mikor, hogyan kívánod, hiszen csak így kaphatsz megfelelő segítséget. Kérhetsz negatív energiákkal kapcsolatban védelmet is. Ilyenkor határozd meg az időintervallumot, hogy mikortól és meddig kérsz védelmet.

(Forrás: Fanny magazin)

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

borsonline.hu

Kínos baki a TV2 forgatásán: Marics Peti olyat hibázott, hogy még a játékot is félbe kellett szakítani

vg.hu

Karddal ölt meg egy tizennégy éves fiút a londoni ámokfutó – videó

metropol.hu

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

magyarnemzet.hu

Nagy Ervin ezúttal az RTL-en égette szénné magát, nekiugrott a színésztársainak

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

mindmegette.hu

Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ő sem hitte el, ami ezután történt

ripost.hu

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed