EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.05.

Csúcspontra érkezik az Oroszlánkapu: ennek a 3 csillagjegynek bőséget hoz

8.8.8: A mágikus Oroszlánkapu a bőség, a gazdagság és a szeretet megtapasztalásához vezet bennünket. 3 csillagjegyre különös hatással lesz. Te is közéjük tartozol?

A portál július 26. és augusztus 22. között van "nyitva". Az Oroszlánkapu ereje azonban 8-án teljesedik ki, amikor a csúcspontjára ér ez az időszak.  Anyagi-lelki-szellemi bőséget hoz. Ez a 3 csillagjegy különösen megtapasztalja a bőséget. 

African,Lion,Looking,Up,On,Stars,At,Night.,Proud,Dreaming
Fotó: Julia Ardaran / Shutterstock

8:8:8 - számmisztika

Az első 8-as az évszámra utal: 8-2024= 2+2+4=8. Idén a teljes év+hónap+nap állása.  Legközelebb 2033-ban lesz ilyen. A második tag a hónap száma, augusztus, a harmadik pedig a nap száma, ami szintén 8-as. Ez az együttállás 9 évente fordul elő. Ezért ez nagy lehetőség az adott minőség, vagyis  a gazdagság, bőség, belső erő energiáinak befogadására, megengedésére, megélésére. Ezáltal a szeretet minőségének elmélyítésére. Remek nap a gyógyulásra, és a női-férfi minőségek egyensúlyba kerülésére is.  Lássuk, mely csillagjegyekre hat a legjobban idén.

Ikrek

Miközben élvezed a nyár adta lehetőségeket, érdemes megállni augusztus 8-án egy kicsit lelassulni, és meglátni mennyi jó dolog van az életedben. Légy hálás mindenért, ami a bőséggel kapcsolatos. Hiszen elegendő pénz áramlik feléd, hozzáférsz a számodra fontos tudáshoz is. Engedd meg magadnak az érzelmi bőséget is, vedd észre az élet szépségét! Ha egy kicsit jobban figyelsz befelé, akkor a külvilágban is meglátod mindazt, ami támogat, ami előrevisz. Különösen este érezhetsz megnyugvást, és szeretetet a szívedben. Légy nyitott az érkező energiákra, töltődj fel, és élvezd ki a pozitív hullámot. 

Oroszlán

Nézz körül a környezetedben, lásd mennyire szép a természet, mennyire jó emberek vesznek körül, és kik azok, akik támogatnak abban, amit teszel. A bőség áramlása jelen van az életedben, és most még a pénztárcádba is jut elég belőle. Meglepetésszerű öröm ér, hiszen az égiek látják, hogy sokat teszel másokért. Bár szereted a "királyi" életed, de sokat változol, fejlődsz, és adsz is magadból. Miközben kiteljesedsz, képes vagy alázatot is gyakorolni az élettel szemben. Központi szereped nagyon fontos, tiszta szívvel és szeretettel sokakra hatással is vagy. Ez felelősség is. Utadon a bőség megmutatkozik, élvezd ki, és adj másoknak is. Az Oroszlánkapu fontos energetikai kapu számodra, töltsd fel a belső kincstáradat!

Mérleg

Tudatosan sokat dolgoztál a bőség témakörén. Tapasztalhattad, mennyire fontos a jólétet, a szép és jó dolgokat látni, észrevenni. Bár sokszor elbizonytalanodtál, de nem adtad fel. Lelked végre virágba borulhat, környezeted pedig érzi ezt. Különleges energiák segítségével fordíts magadra egy kis időt. Tisztázd a gondolataidat, érzéseidet, és nyílj meg ennek a napnak is. Fogadd be a változást, lásd meg benne a lehetőségeket. A bőség energiája nemcsak a pénzről szól, számodra is sokat jelent, hogy tudod, mennyi mindenért hálás lehetsz az életben. Nagyon jó úton haladsz, megérkeznek azok a támogató emberek is az életedbe, akikkel vágyaid beteljesítheted. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek