EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.09.

Erre a 3 csillagjegyre augusztusban határtalan boldogság vár

Augusztusban is lesznek nehezebb napok, de ennek a 3 csillagjegynek mégis hatalmas boldogságot ígér ez a hónap. Te is a szerencsések közé tartozol?

Augusztusban lesznek retrográd bolygók és a hónap eleje nem lesz teljesen felhőtlen. Ennek a 3 csillagjegynek mégis csodás hónapja lesz, boldog napok várnak rájuk. Te közéjük tartozol?

Horoscope,Chart,And,Astrology.,Future,Love,And,Numerology
Fotó: Andrey_Popov

 

Rák

Az augusztusi retrográd bolygók visszarepítenek egy kicsit a múltba, talán a nyaralást is egy olyan helyre tervezted, ahol már korábban jártál. De rengeteg dolog változott már az életedben. Engedd el a múltad ahhoz, hogy végre határtalan boldogságot érezhess. Augusztusban egy olyan folyamaton mész végig, aminek ez lesz a végkifejlete. Élvezd a mindennapokat, engedd magadhoz közel a szeretet érzését, főleg, ha azt másoktól kapod. A feszültebb napokon figyelj inkább befelé. Váratlan fordulatok hoz az élet, és hirtelen mintha minden kivirágozna körülötted. Harmóniába kerülsz önmagaddal és olyan eseményeket vonzol az életedbe, ami örömmel tölt el.

Mérleg

A nyár utolsó hónapjában lesznek feszültebb napok, de ha kívülről tekintesz az életre, azzal ezeket a napokat is könnyen átvészeled. Lehetőséged lesz arra, hogy fordíts a kockán. Vedd észre a napsütést, a természet csodáit, menj kirándulni, napozni, elég, ha a hétvégeken kikapcsolsz, máris olyan kalandokat élhetsz át, amire most nem is gondolsz. Vidám, örömteli pillanatokat tartogat még ez a hónap, csak merj kibújni a barlangból, alkoss, utazz, menj társaságba. Ne add át magad a nehéz érzéseknek, nem visznek sehova! Maradj az öröm hullámain, ez a titka a boldogságnak. Ha borul az egyensúlyod, meditálj, sétálj, hozd vissza a kellemes belső érzéseket. Határtalan boldogságot kapsz ajándékba. A szerelem is beléphet az életedbe.

Vízöntő

Nem lesz teljesen felhőtlen az ég augusztusban. De tudod, hogyan engedd el ezeknek a napoknak a lehúzó hangulatát, és csak előre tekintesz most. Csinálj minél több olyan tevékenységet, ami feltölt, bontsd le a magad körül épített falakat, hogy ismét boldog és szabad lehess. Ebben te profi vagy! Remek lehetőségeid és felismeréseid lesznek az életre vonatkozóan. Bátor vagy és kitartó, így újabb újdonságokkal fogsz találkozni. Új embereket ismersz meg, és egyre jobban érzed magad a bőrödben. Mi más is történhetne így? Boldog napokat élsz meg, végre felépíthetsz magad köré valamit, ami nem a fal lesz, hanem egy kiteljesedett élet. Ne feledd el a mosolyt az arcodon. Írj le minden nap három olyan dolgot, amiért hálás lehetsz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek