EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.19.

3 csillagjegynek meglepő üzenetet küld az őrangyala nyár végére

Őrangyalod melletted van örömödben és bánatodban, nehézségeidben segítségedre rohan. Védelmez a negatív energiákkal szemben. Ennek a 3 csillagjegynek nyár végére meglepő üzenetet küld. Számodra is van mondanivalója most?

Őrangyalod mindig melletted áll. Most is érted dolgozik, hallja, ha hívod, ha segítségére van szükséged, érzi. Folyton elhárítja az akadályokat és negatív energiákat. Ennek a 3 csillagjegynek meglepő üzenettel áll elő nyár végére, érdemes meghallani, hiszen nagy segítség lesz. Igyekezni fog tisztán jelezni. Vajon neked is meglepő üzenetet tartogat?

Angelic,Beautiful,Woman
Fotó: Sergey Nivens

 

Mérleg

Azt érzed, olyan úton haladsz, ami tele van akadályokkal. Légy türelmes, mert az adott pillanatban megérkezik a segítség. Problémáid nyár végére megoldódnak, és fantasztikus lehetőséget küldenek az égiek. Őrangyalod biztosít arról, hogy amihez pénz kell, meg is kapod. Szeptember folyamán hozzáférsz az összeghez, csak higgy benne! A körülötted lévőket is segíted, ha hiszel az őrangyalodban és abban, hogy egyengeti az utadat.

Bak

Jó lehetőséget hoz neked a nyár vége. Őrangyalod segít abban, hogy élni tudj vele. Ha valamit véletlenül nem vennél észre magadtól a folyamatra vonatkozóan, egyszerűen kézen fog, és rámutat. Biztos talajon lépkedhetsz, csak húzd meg a határaidat. Az is fontos, hogy tudj bizonyos dolgokra nemet is mondani. Meglepő, hogy határszabásra kér, és közben teljes szabadságot ígér. Mindent megértesz a maga idejében, te csak add át magad a vezetésének. Ne kételkedj benne, mert az univerzum érted dolgozik.

Halak

Bár hihetetlen utat jársz be, és egyre csodásabb dolgokat teremtesz meg, boldogulásodat csak az akadályozhatja meg, hogy nem hiszel eléggé magadban. Ingadozik az önbizalmad, és amit látsz létrejönni, azt is megkérdőjelezed. Meginogsz rendszeresen, pedig semmi okod nincsen rá. Őrangyalod azt üzeni, hogy mindenben a segítségedre lesz, csak hidd már el végre, hogy bármire képes vagy! Nem elég az a sok bizonyíték, amit már korábban megtapasztaltál? De ha elgyengülsz is, melletted van, és biztosít arról, hogy ez is a része az utadnak. Csak kihagyhatnád a felesleges köröket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek