Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.12.

Ennek a 3 csillagjegynek nehéz elnyerni a bizalmát - Te közéjük tartozol?

Ehhez a 3 csillagjegyhez hihetetlen türelem kell, ha közel szeretnél kerülni hozzájuk. Ők a legbizalmatlanabbak, képesek bárkit próbák elé állítani. Te közéjük tartozol?

A kapcsolatok elején egy kevés bizalmatlanság nem árt. Jó, ha nem ajtóstól rontanak ránk. Jobb felmérni a határokat. De ez a 3 csillagjegy a legbizalmatlanabb. Nehéz is közel kerülni hozzájuk. Te is közéjük tartozol?

Woman,In,Businesswear,Showing,Skepticism,With,A,Dismissing,Hand,Gesture
Fotó: Prostock-studio / Shutterstock (Illusztráció)

Skorpió

Nagyon érzékeny vagy, és ezért képes vagy magad körbe bástyázni. Szeretsz másokat olyan próbatételek elé állítani, hogy be kell bizonyítsák méltók a kegyeidre. Legyen szó barátságról vagy szerelemről. Szívedet magas falak védik, melyeket nehezen bontasz le. Bizalmatlan vagy az emberekkel szemben, sokszor kételkedsz bennük. Időbe telik, hogy valakinek megnyílj, viszont ha bárki megsért pillanatok kérdése, hogy bezárulj. Egy biztos, aki a szívedhez közel kerül, nagyon fontos számodra. De a kapcsolatodban a féltékenység sokszor felüti a fejét. És ezt a párodnak roppant nehéz elviselni.

Bak

Igen sebezhető vagy a lelked mélyén, és félsz attól hogy elhagynak, vagy becsapnak, esetleg összetöri valaki a szíved. Ezért elég nagyok az elvárásaid, időbe telik, mire valaki átmegy az általad kitalált teszten. Karriered fontos, nagy valószínűséggel vezető beosztásban vagy. Ha ez így van, akkor a munkatársaidnak elég keményen bizonyítaniuk kell, hogy együtt tudj velük működni. De, ha elnyeri valaki a bizalmad, utána is képes vagy időnként kételkedni benne. Ha pedig valaki eljátssza azt, akkor azt vissza nem szerzi. 

Vízöntő

Képes vagy másokra gyanakodni. A kapcsolataid elején a bizalom 100%, és abból csak veszíteni lehet. Félsz, hogy becsapnak.  De van benned egy kis manó, így hajlamos vagy a rosszat feltételezni másokról, bizonyos élethelyzetekben. De az élet sokszor igazolja azt is, hogy tévedtél. Ezt át kell értékelned az évek során, hogy megbízhass az emberekben. Képes vagy távolságot tartani, pedig alapjában véve barátságos vagy. De jobb, ha átmegy a próbán valaki, mielőtt tisztán bizalmat szavazol neki. Legény legyen a talpán, aki elnyeri a bizalmad. És a szerelem terén is hajlamos vagy kételkedni, akkor is, amikor a másik már többször is megmutatta, hogy képes a tenyerén hordozni. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek