Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.21.

Érkezik a július második teliholdja, így hat az egyes csillagjegyekre a Kék Hold

Kék Hold az a ritka égi esemény, amikor egy hónapban két telihold is van. Július 21-én vasárnap Bak telihold lesz ismét.

Július 21-én 12:18-kor érkezik a Kék Hold, ami egy különleges égi állás. Rák Nappal kerül szembe a Bak Hold, és ez a Rák havában másodszorra történik meg. Érdemes tudni,hogy nem a színéről kapta nevét a Kék Hold: a ritka eseményt nevezik így. Mit hoz ez a telihold az egyes csillagjegyeknek? Most megtudhatod. 

Magic,Blue,Night,Sky,Landscape,With,Clouds,And,Fullmoon,And
Fotó: Volha Vasilevich

Kos

Egy kicsit felkorbácsolódnak az érzelmeid, ha valamit a szőnyeg alá söpörtél az elmúlt időszakban. Szembe kell nézned a valósággal. Jó hír, hogy ez mindenképpen jó irányba mozdít most el. 

Bika

Ha falakat emeltél magad köré, akkor most jön a segítség is azok lebontására. De a döntés és a felelősségvállalás a te feladatod. Ne csüggedj, ez egy jó kezdet, kapcsolataidban komoly előrehaladást jelez. 

Ikerek

Ideje megszabadulnod a rossz szokásoktól. Ebben segít téged a kék Hold. Ha szeretnéd elhagyni a dohányzást az életedből, akkor ez jó kezdet lehet. 

Rák

Gondold végig, miben vagy elakadva, mert most nagy lehetőséged van megtalálni önmagadban az okot, amiért nem haladsz tovább. Felszabadító érzés követheti a változást, és egy nagy lépés előre. Gyógyító hatással van rád a Kék Hold.

Oroszlán

Végre egyenesbe kerül az életed, most arra figyelj oda, hogy aki igazán fontos neked: állj mellé, és segítsd! Ketten együtt nagyszerű életet alapozhattok meg.

Szűz

Képes vagy túlvállalni magad szinte minden életterületen. A Kék Hold energiáival most megszülethet benned a harmónia. Képes leszel határokat szabni, és végre több időd marad magadra. 

Mérleg

Nagyon erősen hat rád ez a telihold, és arra inspirál, hogy a célod felé haladj, és végre kiteljesedj abban, amit szeretsz csinálni.

Skorpió

Itt az ideje, hogy elengedd a megfelelési kényszert. Ne akarj úgy élni, ahogy az másoknak tetszik, légy végre önmagad. Segítségedre van ez az különös égi jelenség, végre átgondolhatsz mindent, csak állj meg egy kicsit. 

Nyilas

Képes vagy nagyon lelkesen viszonyulni a dolgokhoz, igaz, hajlamos vagy kalandozni. Optimista vagy és ezért sok jó dolgot vonzol be az életedbe. A Kék Hold abban segít, hogy a realitás talaján is megmaradj. 

Bak

Itt az ideje, hogy megállj egy kicsit és gondold végig, mi az ami hajt, ami szenvedéllyel tölt el. Az igazán fontos dolgokat láthatod meg most az életben. Értékelj át mindent, ha erre van szükséged. 

Vízöntő

Bölcs tanítást hoz számodra a Kék Hold, ha elfogadod a helyezted, most csodák történhetnek veled. Képes vagy változtatni a dolgokon, csak továbbra is hallgass a megérzéseidre.

Halak

Kapcsolataidra és a párkapcsolatodra lesz hatással ez az energia, végre közös nevezőre juthatsz azokkal, akikkel egy jó ideje konfliktusban voltál. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek