Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.

Vészjósló jel, ezek a csillagjegyek nyár végén anyagi zsákutcába jutnak

Légy nagyon óvatos és figyelmes, nehogy teljesen kifulladj anyagilag. Nyáron indokulatlanul felpöröghetnek a kiadások, és ezek a csillagjegyek nem tudnak okosan gazdálkodni. Vajon te is közéjük tartozol?

Nyár végén kellemetlen helyzetbe kerülhet néhány csillagjegy. Ha nem figyelnek oda a vészjósló  jelekre, akkor pénzügyi problémákkal nézhetnek szembe. Kik ők? Te is közéjük tartozol?

malacpersely
Illusztráció / Fotó: Photo by Mikhail Nilov

Kos

Még van időd rá, hogy egy kevés pénzt félretegyél, mert nyár végén átmeneti problémákkal nézhetsz szembe. Nem lesz nagyon nagy gond, mégsem látod majd mit kell tenned. Érdemes elkerülni ezt az érzést. Ha pedig nem megy, és úgy alakul, hogy a világvégét élnéd meg, gondolj majd vissza, és tudd, hogy minden megoldódik. Nem fog sokáig tartani ez a megbillenés. Légy tudatos, mert a pénz áramlik és megérkezik majd, méghozzá nem várt helyről.  

Rák

Ha nem figyeled, mennyi a kiadásod és a bevételed, akkor a nyár folyamán elszaladhat veled a ló. Nyár végén egy nem várt költség is bejöhet az életedbe, ne ess pánikba, ha ezt megéled. A pénzzel alapjában jól bánsz, és a család is támogat, de gondold végig, mielőtt most döntenél a nyaralás kapcsán. Hidd el, nem kell mindent megvenni a gyerekeknek, elég sokszor a közös élmény is. Figyelj oda mire költesz. Ezzel megakadályozhatod a nyár végi katasztrófát.

Skorpió

Képes vagy extremitásra, anyagi kockázatokra, a pénzkezelésben néha bátrabb vagy a kelleténél. A nyár elején elég jól álltál, és szerencséd volt többször is. De jó, ha odafigyelsz a belső hangodra, intuíciódra, mielőtt a nyár végére ismét valamilyen pénzügyi manővert kezdeményezel. A csillagok előre jelzik, hogy ez a játék már veszélyes. Ne hagyd figyelmen kívül a jeleket, mert nagy bajba kerülhetsz. Saját magadat viheted be egy anyagi zsákutcába. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek