Létrehozva: 2023.09.22.

4 csillagjegy, akikből igazi gyógyítók lehetnek

Nem mindenki születik spirituális nyitottsággal, de ez a négy csillagjegy igen. Így képesek másokon is segíteni. Kik ők?

Nem minden ember foglalkozik a benne rejlő spirituális tudással, és természetesen a hagyományos orvoslásnak is nagyon fontos a szerepe. De akadnak csillagjegyek, akik spirituális gyógyítóként is sokat segíthetnek másokon. Egyre elterjedtebb a lélekgyógyászat, vagy egyéb más holisztikus módszer. De kik azok, akik ebben nagyon jártasak, érzékenységüket és nagyon jó kapcsolati energiáikat jól használják? Megtudhatod. 

Close-up,View,Of,Peaceful,Young,Woman,With,Closed,Eyes,Receiving
Fotó: LightField Studios

Rák

Már akkor is gyógyít, amikor megszületik, egész fiatalon is érezni lehet ezt a képességét. Szeretetével, gondoskodásával nagyon sokat ad másoknak. Később az étel, amit ebédre az asztalra tesz, átitatódig olyan energiákkal, ami testnek, léleknek is jót tesz. De nem ritka, hogy a Rák túrákat vezet, a vízi túrákat esetleg, összefog embereket, csoportokat, vagy spirituális gyógyítóként keresi a kenyerét. Sokszor mediátor, vagy pszichológus. Segítő, gyógyító, tanító hajlamai vannak. Nagyon jó a közelében tartózkodni, figyelni rá, együtt dolgozni is vele. Persze ehhez az kell, hogy magára is maradjon ideje, mert ha nincs jól, vagy nincs elég energiája, akkor könnyen lebetegszik. Ilyenkor a teste jelez, hogy ne adjon többet másoknak, mint amit elbír. 

Skorpió

Különleges és titokzatos egyéniség a Skorpió. Sokak számára vonzó a különcsége. Bár elég jól elrejti, de nagyon érzelmes, érzéki. Nagyon vonzó tud lenni, így sokan kerülnek a közelébe, de csak egy bizonyos szintig. Akiket ő befogad a belső körbe, azokra hihetetlen spirituális hatással van. Szeretetével is tud gyógyítani, hiszen ráérez arra, akivel kapcsolódik. Ha ez a bizalmas viszony létrejön az életében, akkor nagyon támogató és felemelő energiákkal van jelen. Bármikor tűzbe megy másokért. Nem ritka, hogy médiumi képességei vannak, vagy remek masszőr, esetleg csontkovács.

Nyilas

Nagyon lendületes, kíváncsi, és igazi vezetőnek született. Rengetegen szívesen követik, kalandjait nagyra tartják. Egyénisége igen vonzó sokak számára, így felelőssége is van. Olyan, mint egy mágnes. Valamilyen tudásban kiemelkedik, amit szívesen megoszt másokkal is. Tanítói vénája híres: legyen az egy szakma, vagy éppen filozófia, esetleg saját tapasztalatainak átadása. De szuper lehet utazó jóga oktatónak is. Ezzel embereknek segít, esetleg sérüléseik feldolgozásában nyújt kezet. Képes lelket önteni, inspirálni és lendületet, önbizalmat adni másoknak. 

Halak

Az egyik legspirituálisabb csillagjegy a Halak. Érzékeny, finom, érzelmes, empatikus, hihetetlen intuitív, bohém és nagyon ért a szép dolgokhoz. Kreatív ember hírében áll, aki művészetével, tevékenységeivel adni tud, és az emberek lelkére, érzésvilágára nagy hatással van. Halak közül nem egy  lélekgyógyász kerül ki.  Segít másoknak az érzelmi feldolgozásokban, fájdalmaikban együttérző. Fontos, hogy megtanulja, hogy hol vannak a határai, ne vegyen át mindent azoktól, akiknek segíteni tud. De nagyon emelő vele együtt lenni, és örömmel hangolódik rá szinte minden emberre, akivel kapcsolatba kerül. Szeretettel fordul másokhoz. Ezzel erőt ad, és gyógyít. Sokszor használ gyógyító ásványokat vagy a Reiki módszerét, ami segíti őt az útján, miközben másokat gyógyít vele.

 

origo.hu

Kiderült Koncz Zsuzsa titka, ezért lett ő „európai hazafi"

ripost.hu

Slágergyanús cukkinirecept: tarol a scarpaccia

borsonline.hu

Kiderült, miért szakíthatott Schobert Lara és focista kedvese

mandiner.hu

„El kell ismernünk, civilizáltabbak nálunk” a magyarok – odavannak a románok a makói fürdőért

ripost.hu

Feje tetejére áll a világ, de 4 csillagjegy számára fantasztikus időszak következik Európa főboszorkánya szerint

mandiner.hu

Zelenszkij nem lesz boldog: maradhatnak a hadköteles ukránok Németországban, ha teljesítenek egy feltételt

ripost.hu

Bikiniben mutatta meg brutális dekoltázsát és kerek fenekét az Exatlon bombázója - videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 14.: a Szűz a megérzéseire figyeljen, a Kos jó hírt kap

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Lehetetlen IQ teszt: zseni vagy, ha meg tudod oldani

origo.hu

Ne maradjon le! Foglaljon most időpontot álmai nyaralására egy titkos horvát tengerparton! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ezt a három csillagjegyet nagy szerencse éri, míg a Nap és az Uránusz együtt áll

EZO

Átveszik az irányítást az égiek, 3 csillagjegy élete fenekestül felfordul!

EZO

Feje tetejére áll a világ, de 4 csillagjegy számára fantasztikus időszak következik Európa főboszorkánya szerint

EZO

Erre a 3 csillagjegyre idén felejthetetlen nyaralás vár

EZO

Egyszerűen megállíthatatlanok: ez a négy csillagjegy sohasem adja fel

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek a legtisztább a szíve!

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni