Létrehozva: 2023.09.22.

4 csillagjegy, akikből igazi gyógyítók lehetnek

Nem mindenki születik spirituális nyitottsággal, de ez a négy csillagjegy igen. Így képesek másokon is segíteni. Kik ők?

Nem minden ember foglalkozik a benne rejlő spirituális tudással, és természetesen a hagyományos orvoslásnak is nagyon fontos a szerepe. De akadnak csillagjegyek, akik spirituális gyógyítóként is sokat segíthetnek másokon. Egyre elterjedtebb a lélekgyógyászat, vagy egyéb más holisztikus módszer. De kik azok, akik ebben nagyon jártasak, érzékenységüket és nagyon jó kapcsolati energiáikat jól használják? Megtudhatod. 

Close-up,View,Of,Peaceful,Young,Woman,With,Closed,Eyes,Receiving
Fotó: LightField Studios

Rák

Már akkor is gyógyít, amikor megszületik, egész fiatalon is érezni lehet ezt a képességét. Szeretetével, gondoskodásával nagyon sokat ad másoknak. Később az étel, amit ebédre az asztalra tesz, átitatódig olyan energiákkal, ami testnek, léleknek is jót tesz. De nem ritka, hogy a Rák túrákat vezet, a vízi túrákat esetleg, összefog embereket, csoportokat, vagy spirituális gyógyítóként keresi a kenyerét. Sokszor mediátor, vagy pszichológus. Segítő, gyógyító, tanító hajlamai vannak. Nagyon jó a közelében tartózkodni, figyelni rá, együtt dolgozni is vele. Persze ehhez az kell, hogy magára is maradjon ideje, mert ha nincs jól, vagy nincs elég energiája, akkor könnyen lebetegszik. Ilyenkor a teste jelez, hogy ne adjon többet másoknak, mint amit elbír. 

Skorpió

Különleges és titokzatos egyéniség a Skorpió. Sokak számára vonzó a különcsége. Bár elég jól elrejti, de nagyon érzelmes, érzéki. Nagyon vonzó tud lenni, így sokan kerülnek a közelébe, de csak egy bizonyos szintig. Akiket ő befogad a belső körbe, azokra hihetetlen spirituális hatással van. Szeretetével is tud gyógyítani, hiszen ráérez arra, akivel kapcsolódik. Ha ez a bizalmas viszony létrejön az életében, akkor nagyon támogató és felemelő energiákkal van jelen. Bármikor tűzbe megy másokért. Nem ritka, hogy médiumi képességei vannak, vagy remek masszőr, esetleg csontkovács.

Nyilas

Nagyon lendületes, kíváncsi, és igazi vezetőnek született. Rengetegen szívesen követik, kalandjait nagyra tartják. Egyénisége igen vonzó sokak számára, így felelőssége is van. Olyan, mint egy mágnes. Valamilyen tudásban kiemelkedik, amit szívesen megoszt másokkal is. Tanítói vénája híres: legyen az egy szakma, vagy éppen filozófia, esetleg saját tapasztalatainak átadása. De szuper lehet utazó jóga oktatónak is. Ezzel embereknek segít, esetleg sérüléseik feldolgozásában nyújt kezet. Képes lelket önteni, inspirálni és lendületet, önbizalmat adni másoknak. 

Halak

Az egyik legspirituálisabb csillagjegy a Halak. Érzékeny, finom, érzelmes, empatikus, hihetetlen intuitív, bohém és nagyon ért a szép dolgokhoz. Kreatív ember hírében áll, aki művészetével, tevékenységeivel adni tud, és az emberek lelkére, érzésvilágára nagy hatással van. Halak közül nem egy  lélekgyógyász kerül ki.  Segít másoknak az érzelmi feldolgozásokban, fájdalmaikban együttérző. Fontos, hogy megtanulja, hogy hol vannak a határai, ne vegyen át mindent azoktól, akiknek segíteni tud. De nagyon emelő vele együtt lenni, és örömmel hangolódik rá szinte minden emberre, akivel kapcsolatba kerül. Szeretettel fordul másokhoz. Ezzel erőt ad, és gyógyít. Sokszor használ gyógyító ásványokat vagy a Reiki módszerét, ami segíti őt az útján, miközben másokat gyógyít vele.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Küszöbön a világháború: megtámadtak több amerikai hadi- és kereskedelmi hajót a Vörös-tengeren

origo.hu

Még sosem látott merész fotót mutatott magáról Horváth Gréta - kép

borsonline.hu

Újabb magyar sztárpár válik: „Nagyon távol vagyunk már egymástól minden tekintetben”

hirtv.hu

Az izraeli hadsereg kiterjeszti hadműveletét a Gázai övezet egészére + videó

ripost.hu

Tóth Gabi nem hagyta ki, ismét üzent Krausz Gábornak

magyarnemzet.hu

Szoboszlai két Liverpool-gólban is főszereplő volt, de csak egy után örülhetett + videó

origo.hu

Tóth Gabi teljesen átlátszó szoknyában, fekete bugyiban mutatta meg magát - kép

travelo.hu

Exkluzív videó: Így ünnepli a karácsonyt Nyári Károly és családja

ripost.hu

Sírtak és nevettek, megvan a Dancing with the Stars nyertese

life.hu

Amennyi nő, annyiféle menstruáció: ekkor beszélhetünk cikluszavarról(X)

ripost.hu

DWTS döntő: Nem fogod kitalálni, ki ölelgette Krausz Gábort a kulisszák mögött - Fotó

life.hu

A soha véget nem érő PMS - a tünetek az egyes életszakaszokban eltérőek lehetnek(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Ez a három csillagjegy még decemberben átadja magát a szerelemnek

EZO

Figyeld ma az eget, hihetetlen csillagesőre számíthatsz

EZO

Érkezik az újhold ez a három csillagjegy szinte teljesen újjászületik

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek nagy fordulatot tartogat az év vége a kínai horoszkóp szerint

EZO

Ezt akarják tőlünk a házunkba tévedő kísértetek

EZO

Erre a 4 csillagjegyre komoly spórolás vár januártól

EZO

Megérkezett az adventi horoszkóp: kiderül, mi vár rád decemberben

EZO

Ennek a négy csillagjegynek sok pénz üti a markát decemberben