ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

8 hónapja

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb konyhatündérek

Nem véletlenül hívják őket konyhatündéreknek, hiszen a finom ételek receptje a szívükbe van írva!

Szerző Sors Edina

Sokan szeretnek főzni, de ez a három csillagjegy különösen jó szakács. Imádják is, amit csinálnak, nem véletlenül hívják őket konyhatündéreknek. Mégis kik ők? Most megtudhatod.

Fotó: Shutterstock

 

Bika

Imádsz jókat enni, ez ösztönöz a legjobban. Bár szereted a megszokásokat, nem vagy nagyon kísérletező típus, de ha főzésről van szó, akkor ezt a tulajdonságodat simán feladod. Hiszen szereted a minőséget, a luxust és az ínyenc ételek a kedvenceid. Ilyenkor képes vagy elfeledni, hogy nemcsak rántott hús van a világon. Szinte bármit tökéletesen el tudsz készíteni, a maximalizmusod is erre késztet. Minden vendéged elégedett veled, szerencsés, aki a te főztödet fogyaszthatja. Te vagy az egyik igazi konyhatündér.

Rák

Mindened a család, így leginkább mások motiválnak arra, hogy időd nagy részét a konyhában töltsd: a gyermekeid, a szerelemed, és a barátaid kedvéért teszed. Hihetetlenül ügyesen mozogsz az ételek világában, és rutinosan dobsz össze mindent, akár gyorsan is. Egy egész receptes könyv van a fejedben, azon sem csodálkozik senki, ha esetleg te magad írsz egy könyvet. Ha gondoskodhatsz szeretteidről, azonnal szárnyra kapsz. Nagyon finom az összes sütid is, és nem vagy lusta kenyeret sem sütni. Szeretsz egy kedvenc étel köré egy egész napos kerti mulatságot is rendezni. A családi programokra mindig viszel valami finom harapnivalót. A gyerekek szendvicseit szinte mindig irigylik a suliban a többiek!

Mérleg

Fantasztikus ízlésed megmutatkozik az ételek készítésénél is. Nyitott vagy és szeretsz egzotikus fűszereket is használni, imádsz kísérletezni új és új receptekkel. Gyönyörűen díszíted az asztalt – nem csak az ünnepek alkalmával. Minőségi ételeket főzöl, élvezed az alkotást, igazi művész vagy a konyhában. Gondoskodásod szívből jön. Vásárláskor is a legjobb alapanyagokból választasz. Az egész család örül, amikor te készíted el otthon a vacsorát.

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!