EZO

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.03.23.
Módosítva: 2024.03.25.

A telihold a Mérleg jegyébe lép: ez mindenkire hatással lesz

Eláruljuk mire kell felkészülniük a különböző csillagjegyeknek.

Érdekes telihold van folyamatban, ami miatt ebben az időszakban a képességekre és a részletekre is oda kell figyelnünk. Akár a lakókörnyezeted rendbetételéről, akár a produktivitásod növeléséről van szó, most van itt az ideje, hogy tegyél érte. 

A,Full,Moon,In,A,Tragic,Night,Sky,With,Clouds.
Fotó: Chitaika / Shutterstock

Bátran ragadj takarítókesztyűt, hiszen ez egy lehetőség arra, hogy rendet és tisztaságot teremts a világodban. Ez semmiképp sem egyik napról a másikra történő változást jelent, épp ellenkezőleg: az életed különböző aspektusainak megszervezése és finomítása felé tett apró lépések is a beteljesülés érzését hozhatják el a számodra. Ezt még inkább érdemes figyelembe venni a közelgő, március 25-i telihold idején. Számos asztrológiai aspektus befolyásolja az érkező energiákat. Íme a csillagjegyekre gyakorolt hatása. 

Kos

Ne lepődj meg, ha arra kényszerülsz, hogy átszervezd a munkád, finomítsd a napi szokásaid vagy új egészségügyi rutinokat vezess be. Ez kiváló alkalom arra, hogy átnézd a mindennapi rutinod, és a jóléted érdekében, ha nem is a nagyobb hatékonyság érdekében, de gyakorlati kiigazításokat végezz. A szokásosnál is introspektívebb vagy, de még így sem szabad figyelmen kívül hagynod az intuíciódat. Hagyd, hogy belső tudásod vezessen, hiszen az új projektek és együttműködések bőséghez vezethetnek.

Bika

Itt az ideje, hogy finomhangold a kreatív projektjeid, és mérlegeld, hogyan illeszkednek személyes örömödhöz és önkifejezésedhez. Gondolkodj el a hobbidról és/vagy a művészi törekvéseidről, és végezd el a szükséges módosításokat annak érdekében, hogy azok valóban összhangban legyenek az alapvető értékeiddel. Ez alól a szerelmi életed sem kivétel, különösen akkor, ha figyelembe veszed, hogyan befolyásolhatja egy adott közösségben betöltött szerepedet. Meg kell teremtened az egyensúlyt a magánéleted és a társadalmi és szakmai kötelezettségeid között.

Ikrek

Határokat állítasz fel a magánéletedben, és az otthoni ügyeket helyezed előtérbe. Amellett, hogy ez egy nagyszerű időszak a lomtalanításra és a ház körüli teendőkre, javításokra. arra is hivatott vagy, hogy befelé fordulj, és elgondolkodj az életed alapjain. A Halak jegyében álló Merkúr hatását figyelembe véve a karriereddel és a tekintélytudatoddal kapcsolatos fontos megbeszéléseken is részt vehetsz. Ugyanakkor még mindig úgy érezheted, hogy őrlődsz az új felfedezésének vágya és a személyes ügyek intézésének szükségessége között. 

Rák

A közvetlen környezetedben élőkkel való kapcsolataidat most beragyogja a telihold fénye. Bár ez kiváló lehetőségnek tűnhet arra, hogy rendszerezd a gondolataidat és értelmes beszélgetésekbe bocsátkozz, a Halak jegyében járó Merkúr hatása félreértésekhez vagy irreális elvárásokhoz vezethet közted és társaid között. Ha a vágyaid és alapvető értékeid, illetve a környezeteddel való együttérzésre való veleszületett képességed között feszülő ellentétet tapasztalsz, fontos, hogy lépj egyet hátra, és objektíven értékeld a helyzetet.

Oroszlán

Az anyagi javakon túlra tekintesz, amikor a biztonságérzetedről elmélkedsz. Akár a pénzügyeidet rendezed, akár a jövődet tervezed, ez az idő alkalmas arra, hogy felmérd, mi az, ami igazán számít neked. Erőforrásaiddal, közös vállalkozásokkal és pszichológiai motivációkkal kapcsolatos jelentős beszélgetések és kinyilatkoztatások is valószínűek ebben az időszakban. Mindenesetre, ha tudatosan kezeled a kapcsolataidat és erőforrásaidat, akkor kihasználhatod ennek a holdhónapnak a lehetőségeit mind a személyes, mind a szakmai fejlődésed érdekében.

Szűz

Boldog teliholdat, Szűz. Amellett, hogy jelentős mérföldkövet jelöl, és megvilágítja az önismeret és a személyes fejlődés útját, ez a holdtöltés arra is ösztönöz, hogy hatékonyan kommunikálj, és harmóniára törekedj a kapcsolataidban. Ha feszültséget tapasztalsz a látóköröd bővítésének vágya és a mindennapi életedben az egyensúly fenntartásának igénye között, fontos, hogy ne feledd, a személyes fejlődéshez vezető út gyakran a felfedezés és a rutin közötti egyensúlyban rejlik.

Mérleg

Ez az érzelmi tisztulás és a spirituális fejlődés időszaka, amely arra hív, hogy a magányban és az elmélkedésben találd meg a békét. Csodálatos időszak arra is, hogy tervezz, szervezz és új stratégiákat vezess be a munka és a magánélet jobb egyensúlya érdekében. Akár érzelmileg, akár pénzügyileg, a telihold növekedést hoz a másokkal való bensőséges kapcsolataidon keresztül. A kihívást az jelenti, hogy megtaláljátok a harmóniát érzelmi kapcsolataitok és a könnyed, személyes elfoglaltságok iránti vágyatok között. Állítsd fel a szükséges határokat, hogy olyan kapcsolatokat építhess, amelyekben egyenlő mértékben van adás és vétel.

Skorpió

A telihold ereje arra buzdít, hogy értékeld a másokkal való kapcsolataidat és gondolkodj el azon, hogy ezek a kapcsolatok valóban összhangban vannak-e hosszú távú elképzeléseiddel. A kreativitás, a romantika és az önkifejezés témái is mélyen inspirálhatnak, amelyek hozzájárulnak a színes és fantáziadús eszmecserékhez. Arra vágysz, hogy hosszú távúak és gyümölcsözőek legyenek a kapcsolataid. Az erőd abban rejlik, hogy képes vagy összehangolni a bensőséges és a közösségi dolgokat, és minden kihívást lehetőséggé alakítasz.

Nyilas

Mondani könnyebb, mint megtenni, hogy elkerült a reflektorfényt különösen, mivel a telihold most mindent beragyog. A közelmúltban elért eredményeidtől kezdve az önérzeteségedig. Legyen szó egy hosszú távú cél megvalósulásáról vagy egy fordulópontról a szakmai életedben, elismerik az erőfeszítéseidet. És bár  viták támadhatnak a lakhatási helyzeted és a családi ügyeid körül, ez egy lehetőség számodra, hogy végső soron újraértelmezd a biztonságérzetedet. Az egyensúly kulcsfontosságú a telihold idején, ezért gondolkodj el azon, hogy milyen alapot teremtesz, mind a személyed, mind pedig a világban való megítélésed tekintetében.

Bak

A hitrendszered a tapasztalataidat tükrözi, de a telihold fordulópontot hoz. A Merkúr a Halakban áll, elméd aktív, intuitív és mélyen kíváncsi, de az is előfordulhat, hogy nehezen tudja megkülönböztetni, mi a valóság és mi az, amit elképzelsz. Ez feszültséget teremt aközött, hogy azt akarod elérni, ami örömet okoz neked, és aközött, hogy hű maradsz az értékeidhez és az önértékelésedhez. Fogadd el ezt a lehetőséget, hogy kitágítsd elmédet és szívedet anélkül, hogy szem elől tévesztenéd az eszméidet.

Vízöntő

A holdtöltekezés rávilágít a jóra, a rosszra és a csúnyára. Amellett, hogy ez az időszak az érzelmi és pénzügyi függőségekkel kapcsolatos kérdések megoldásának az időszaka, sokan közületek egyúttal a személyes életetekben is növekedést tapasztalnak, akár ingatlanok, családi kapcsolatok és/vagy egy táplálóbb otthoni környezet révén. Ez viszont kihívásokat okozhat, amikor az egyéni szükségletek és a fontos családi ügyek ellátása között kell egyensúlyt teremtenetek. A közeli kapcsolataidban az adok-kapok érzelmi dinamikája kerül előtérbe.

(Yahoo)

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nézegessen lézengő Magyar Péter-tüntetőket - videó

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

borsonline.hu

Az unokatestvérem nem hívott meg az esküvőjére - bosszúból 700 ezer forintot számláztam ki neki

ripost.hu

„De nagy legény már” - Védelmezőn ölelte Nádai Anikót a nagyfia – Fotó

vg.hu

Frei Tamás bejelentette: megállapodtak az Aldival

origo.hu

Hihetetlen felvétel, UFO-t rögzített egy kamera az Egyesült Államokban

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 27-28.: Fontos felismerések, örömteli lehetőségek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?