Létrehozva: 2023.05.18.

Jön a Fekete Hold, 3 csillagjegynek a poklot hozza el

Fordulópont érkezik, ami megmutatja a legsötétebb oldalunkat is. Vigyázz, ha ezek közé a csillagjegyek közé tartozol, tartsd nyitva a szemed, és igyekezz mindenben meglátni a világosságot!

Május 19-én különleges események várhatók az égbolton, hiszen a Bika újhold mellett Fekete Hold is lesz, ez pedig több változást is elindíthat. A Bika újhold segít, hogy az anyagiakra koncentrálj, átértékeld a prioritásaidat, felülvizsgáld a kapcsolataidat, és könnyen lehet, hogy a hatására úgy fogod érezni, azonnal változtatnod kell valamin. Ám érdemes óvatosnak lenni, mert még aznap elmúlik a Bika hatása, ahogy a Hold halad az Ikrek jegye felé, és átveszi a főszerepet az anyagias világ ügyei helyett a kíváncsiság, a tanulás iránti vágy. Ez azt is mutatja, hogy itt az ideje valami újba kezdeni; ez a hatás egészen május 22-ig kitart majd. Érdemes azonban résen lenni 19-én, hiszen nemcsak újhold, Fekete Hold is lesz ezen a napon, ami ritka, különleges esemény, hiszen csak néhány évente egyszer fordul elő. A májusi újhold azért Fekete Hold is egyben, mert ez a harmadik újhold egy, négy újholdat tartalmazó évszakon belül. Amellett, hogy a Bikában álló Fekete Hold energiát ad, hogy új célokat tűzz ki magad elé, egyúttal megmutatja a legsötétebb oldalad is – és azt is, hogy mit kell még rendbe tenni az életedben. Ezt pedig nem éppen kíméletesen teszi; három csillagjegy számára fájdalmas és könyörtelen lesz a tükör, amit a Fekete Hold tart.

Background,Night,Sky,With,Stars,And,Moon.,Elements,Of,This
A Fekete Hold kíméletlenül szembesít az igazsággal. Fotó: vovan / Shutterstock

Oroszlán

A legnagyobb felismerés számodra az lehet, hogy hiába hitted, a helyeden vagy, karrier és munka szempontjából igenis lehetne sokkal jobb is! Ez pedig fájdalmasan érinthet, főleg, ha szeretsz a kollégáiddal, a mostani helyeden dolgozni. Ám olyan lehetőséget ígér az újhold, amit képtelen lennél elszalasztani; ezen a napon összeáll a fejedben a kép, régóta dédelgetett terveid megvalósítását máris meg szeretnéd kezdeni. 

Nyilas

Könnyen lehet, hogy május 19-én mindent meg fogsz kérdőjelezni, nemcsak a nagyobb, a kisebb dolgokat is az életedben, mint például a hétköznapi szokásaidat. Lehet, hogy most ébredsz rá, hogy gyakran vagy önmagad ellensége, és a mindennapi rutinjaid nem szolgálják sem a jólléted, sem az egészségedet. Érdemes új, apró szokásokat bevezetned a hétköznapokba, amik örömet adnak, és megszínesítik az életed. Ezek segítenek majd, hogy a régóta halogatott, nagyobb terveidbe is bátrabban bele merj vágni.

Vízöntő

Elhatalmasodik rajtad ezen a napon az elmúlt időszakban érzett vágy, hogy változtass az életeden. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég, ha az otthonodban és a családi életedben indítasz útjára olyan dolgokat, melyek az öröm és elégedettség forrásai lehetnek. Most szembesülsz azzal, hogy az elégedettségi szintedet a négy fal között magadnak tudod javítani – ezen a napon a legjobb, ha azok társaságában töltöd az idődet, akik mellett a leginkább önmagad lehetsz.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

mandiner.hu

Miért rúgta ki a jóbarátját Novak Djokovics?

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

mandiner.hu

Ez lesz Tokaj egyik szégyenfoltjának helyén

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

10 tuti húsvéti sütemény, aminek a locsolók is elkérik a receptjét

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep