Létrehozva: 2023.03.21.
Módosítva: 2023.03.21.

Jön az évtized legfontosabb asztrológiai eseménye: jegyet vált a Plútó

Hatalmas kiugrási lehetőséggel lép be a Plútó a Vízöntő jegyébe! Nincs mitől tartani, bár elég forradalmi energiákra számíthatsz. Új korszak kezdődik egyéni és világszinten is.

Szerző Sors Edina

A Plútó energiái az asztrológiában gyökeres változásokat hozhatnak, szélsőséges és transzformáló erők érkeznek hamarosan. Ez az izgalmas bolygó most pusztítva teremt a saját érdekünkben, így letisztulnak a dolgok. Elég megfoghatatlan, mert minden ellentétet képes magába foglalni. Hozzá tartoznak a háborúk, az erőszak, a kegyetlenség, valamint a megtisztulás során leülepedett: szenny, mocsok, salakanyag is. Ez lehet az oka annak is, hogy a tudományos világ a Plútót megtagadta, és visszaminősítette törpebolygóvá. Az asztrológia viszont használja, és nagyra is becsüli erejét. A Mars felső oktávjának tartja, ami olyan erőket képvisel, melyek nélkül lehetetlen túlélni háborúkat, katasztrófákat, járványokat - írja az  astronet.hu.

Pluto,Zodiac,Horoscope,Symbol,And,Planet.,3d,Rendering
Fotó: Fred Mantel / shutterstock

Egy új korszak kezdete lehet ez a váltás

2023. március 23. és június 11. között a Vízöntőben lesz a Plútó. Ezután a Bakba lép és ott is marad 2024. január 21-ig. Ezt követően jövőre egészen szeptember 1-ig marad a Vízöntőben és utána a Bakba haladását november 19-én befejezi és lép a Vízöntőbe ismét. A bolygó ezen tánc arra jó, hogy megszokhassuk az új rezgésszintet, amit a Plútó képvisel. Nincs visszaút. Új erőforrásokat kell keresnie az emberiségnek. A gazdasági, tőzsdei és társadalmi átalakulásokat sem lehet megakadályozni. Felesleges ellene tiltakozni. Egyéni szinten is megjelennek a nagyobb léptékű, drasztikus változások. Lássuk, mit is jelent ez az egyes csillagjegyeknek.

Kos

A következő hónapokban megváltoznak körülötted a barátaid. Vannak, akik maradnak és lesznek, akik távoznak az életedből, valamint új embereket ismerhetsz meg. Ez egy hosszabb folyamat része, hiszen ahogy te is változol, és új élethelyzetbe kerülsz, a barátaid is cserélődni fognak. Azok a barátok lesznek továbbra is társaid az úton, akik hasonlóképpen változnak és nem félnek az új kihívásoktól. Együtt fejlődnek veled.

Bika

Gyökeres változásokon mész keresztül. A munkahelyeden változhatnak az emberek, a főnöki hierarchia. Ez nem biztos, hogy az első pillanatban a tetszésedet váltja ki, még az is elképzelhető, hogy nagy ellentétet és felháborodást érzel. A folyamat lehet lassítható, de a változást nem lehet megállítani. Ezt a folyamatot használhatod arra is, hogy belőled váljon vezető. De ha más inspirál, akkor még az önállósodás is lehet az utad. Van időd meglátnod, mi a jó neked, mert az egész változás 2024-ig húzódhat.

Ikrek

Becsvágyad nagyon megnőhet a következő hónapokban. Már nem éred be apró lépésekkel. Neked ugranod kell. Külföldi lehetőségeket is dobhat az élet. Őrlődhetsz, hogy itthon hagyod-e a szeretteidet, miközben tudod, hogy ilyen lehetőség egyszer jön az életben. Azt tudatosítsd magadban, hogy nem hagyod el őket örökre! Pár év alatt megalapozhatod az életed hátralévő részét anyagilag és egzisztenciálisan is.

Rák

Nagyon vonz a misztikus világ és azok a tudományok, amelyek azt kutatják, tanítják, hogy mi van az öt érzékszervvel érzékelhető világ mögött. Ha nem tanultál ilyesmit, akkor a Plútó energiái rámutatnak, hogy itt az ideje. Ez segít átértékelni az életed, kapcsolataidat és az egész világhoz, univerzumhoz való viszonyodat is. Olyan ez, mintha a sötétségből kijönnél a fényre. Ha fokozatosságra vágysz, akkor csalódni fogsz. Elképzelhető, hogy néha visszavágysz a "sötétbe".

Oroszlán

Kapcsolataid teljes átalakuláson mennek keresztül a Plútó jegyváltás hatására. Párkapcsolatod fordulóponthoz ér. Biztos, hogy nem megy tovább, ami jól vagy rosszul működött. Magasabb szintre kell lépnetek, máskülönben elválik utatok. Együtt kell feljebb ugranotok. Ha nincs párod, akkor találkozhatsz valakivel, aki hihetetlen élményekkel ajándékoz meg, semmihez nem hasonlítható, amit eddig tapasztaltál. A baráti kapcsolataid is változnak, lesznek, akik tovább is veled tartanak az úton, de aki nem követi fejlődésed, az hamar lemorzsolódhat.

Szűz

A munkádban elengedhetetlen a fejlődés. Képezd magad és haladj a korral. Mindegy, hány éves vagy. Kövesd a legfrissebb technológiai lehetőségeket. Építsd be a napi munkádba. Ettől még tisztelheted a hagyományokat, de nem élhetsz egy barlangban. Mindezt szomatizálhatod, és betegségbe menekülhetsz. Vedd észre, hogy nem ez a megoldás. Bátran változtass.

Mérleg

Hiába szeretnél szerény, szégyenlős, prűd képet mutatni magadról, a Plútó kihozza belőled a szenvedélyes erotikát. Itt az ideje, hogy megmutasd, mivel is értesz egyet, hogy ki vagy valójában. Ne ítéld el a szexuális élet jelentőségét. Keleten azt vallják, hogy a rendszeres és kielégítő szex fiatalon tart. Emellett számos pozitív élettani hatása van. Jó a szívre, az érrendszerre, a vércukorra, a hormonháztartásra. Ideje elengedni minden szexhez fűzött negatív hitrendszered, a Plútó segít ebben.

Skorpió

Ne csodálkozz, ha a lakhelyedre vonatkozóan új lehetőségek jönnek veled szemben. A következő hónapokban vagy jövőre könnyen változtathatsz. Lehet, hogy valakivel összeköltözöl, de az is benne van a pakliban, hogy teljesen átalakítod az otthonodat. Szinte biztos, hogy elsőre nem lesz ínyedre, macerásnak éled meg az egészet és a felfordulást, ami ezzel jár. De a végére belátod, hogy itt volt az idő a változásra. A folyamat átnyúlhat a 2024-es évre. Közben lehetnek elakadások, lassulások, ez a csiki-csuki az egészben a legnehezebb és legnagyobb kihívás.

Nyilas

Olyan utazás vár rád, amit el sem képzeltél eddig. Ha kiválaszthatsz egy helyet a világban, mi lenne az? A Plútó olyan spirituális élmények felé visz el, ami semmihez sem fogható. Nem egyszerű kaland lesz az utazás, hanem egy belső folyamat is, ami a fejlődésedet támogatja. Az utad folyamán elképzelhető, hogy vadregényes tájakra sodor az élet, egzotikus helyekre, szélsőséges körülmények közé. Ki kell mozdulj a komfortzónából, így tapasztalhatod meg azt, ami által át tudod értékelni az életed.

Bak

Kincseket hordoz számodra a Plútó jegyváltása. Pár éven belül anyagilag rendeződhetsz, gyarapodhatsz. Sőt! A forrás nem ismert, de garantált mesés anyagi gazdagság lehet a tiéd. De a Plútó ide-oda mozgása miatt el is veszítheted ezt az anyagi előnyt, ha mindent egy lapra teszel fel. Itt az ideje a tudatos pénzkezelésnek, valamit párhuzamosan a szellemi fejlődésednek is. A végére lehet, hogy nem is pénzben mérhető a gazdagság, amit kapsz. Személyiséged, tudásod is gyarapodhat az elkövetkező időben. Légy hálás!

Vízöntő

Te vagy a legintenzívebben érintve a Plútó jegyváltása által, hiszen amikor a Vízöntőben mozog, drasztikus változásokat hoz el. Másnak tapasztalod a világot, más emberek társaságára vágysz. Olyanná válsz, mint a kígyó, aki levedli régi bőrét: semmi nem marad a múltadból. Ebből következik, hogy a környezeted is megújul: lesznek emberek, akik eltűnnek, és lesznek, akik beérkeznek az életedbe. Felfoghatatlan a változásod, életed nagy lehetősége jön el. Végre azt teheted, amire születtél, szabadon és tudatosan.

Halak

Olyan spirituális élményeid lesznek a Plútó mozgása idején, az elkövetkező hónapokban és 2024-ben is, amiket nem tudsz szinte senkivel megosztani. Vagyis kevesen értik majd, mit is éltél meg. Nincs veled baj. Csupán a misztikus és okkult képességeid lesznek nagyon élesek, amit a Plútó energiái támogatnak, mozdítanak meg benned. Eleinte titokban akarod tartani, mi történik veled, de megtalálod a későbbiekben azt a személyt vagy személyeket, akikkel bátran megoszthatod. Megtanulod, hogyan használd erődet, képességedet. A folyamatot nem tudod sürgetni, mindennek megvan az isteni időzítése.

 

 

origo.hu

Hátborzongató felfedezés: földönkívüliekké alakulnak a Nemzetközi Űrállomáson

origo.hu

Lengyelország evakuálására készül a lengyel védelmi miniszter

borsonline.hu

Megfagyott a levegő a TV2 stúdiójában: mindenki sírt, a műsorvezetők köpni-nyelni nem tudtak

ripost.hu

Egy korszak lezárul: válogatott csapatkapitánya elhagyja a Fradit

hirtv.hu

Láncreakció: Megérkezett Nigerbe az orosz katonai kontingens + videó

mandiner.hu

Magyar Péter eddigi „munkássága” – ezt érte el a baloldal új reménysége

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!