Nadrágszíjas plakátokkal fogadta Debrecen Magyar Pétert

POLITIK
Létrehozva: 2022.10.11.

4 csillagjegy, akinek ősszel 180 fokos fordulatot vesz az élete

Itt az ideje rendet rakni, ha nem teszed, az élet teszi meg helyetted!

Szerző Sors Edina

Bár az ősz a befelé fordulás, a lassulás korszaka, a Halak és Szűz tengely energiái mégis nagyon dominánsak ebben az időszakban. Itt az ideje rendet rakni a lélekben és a környezetünkben is. Aki ezt nem teszi, annak bizony nincs visszaút, felforgatják az energiák az életét. Ez a négy csillagjegy jobb, ha figyel és vagy tudatosan változtat, vagy 180 fokos fordulatot vesz az élete. Te közöttük vagy?

Printed,Natal,Chart,With,Red,Leaves,In,The,Foreground,,Autumn
Fotó: Shutterstock

Kos

Mindenáron most szeretnéd megváltani a világot, közben pedig semmi nincs a helyén az életedben? Rakj rendet magad körül, mielőtt elkapnak az energiák és hatalmas változással söprik ki a szőnyeg alól az elrejtett problémákat. Tisztázni érdemes egyrészt magadban, másrészt a partnereddel a kapcsolatodat, valamint az egészségedre is érdemes odafigyelni. Vezess be új egészségedre vonatkozó apró szokásokat, sportolj , figyelj oda a súlyodra. Ha a kapcsolatodat nem teszed rendbe akár a pároddal, akár a családoddal, komoly következményei lehetnek. Több bolygó is retrográd, visszafelé halad, így a benned lévő tüzes energiákat forgasd kreativitásba, és a tisztázott helyzetek után befelé fordulva alkoss inkább. Az évszak jelszava számodra a rendezés, ha nem teszed meg, a külvilág szól bele az életedbe, ne várd meg!

Ikrek

Ne légy makacs, és túl impulzív, mert kapsz egy maflást az élettől! A külvilág nem reagál jól ezekre az energiákra, ráadásul a retrográd Merkúr is arra hívja fel a figyelmed, hogy ne fecsegj most annyit. Hiába vagy mestere a kommunikációnak, vegyél vissza egy kicsit a tempóból. Kéretlen tanácsokból elég egy időre. Ha depresszióba esnél, mert mások nem nyitottak most rád, ne csodálkozz. Jobb, ha te változtatsz egy kicsit, mint ha az energiák teszik ezt meg helyetted. Bizony képesek felforgatni a világod. Nem lesz benne köszönet! Inkább olvass, és tervezz a jövőre. Kreatív tervvel többre mész, mint azzal, hogy másoknak osztod az észt és a végén csalódsz az emberekben.

Szűz

Bár a környezetedben általában nagy a rend, de az elmúlt időszakban nem fordítottál elég energiát a belső rendrakásra. Ha az érzelmi életed kissé zűrős, akkor most bizony helyreraknak szépen fentről. Olyan élethelyzeteket küldenek, ahol nem tudsz visszanézni, vagy kapaszkodni. Ideje feldolgozni a múltad, elengedni, megbocsátani. Kapcsolati szinten hoz változást ez az évszak, ősz végére egy új világban találod magad, hiszen a Halak-Szűz tengely energiái az esetedben lelki, szellemi és testi rendrakást hoznak el. Engedd bele magad a változásba, és akkor minden rendben lesz. Még a nagy szerelem is megérkezhet az életedbe. 

Bak

Itt az ideje leállni egy kicsit, befelé fordulni, amennyiben nem sikerül lejönnöd  az általad diktált tempóról, akkor az ősszel mozgó bolygók energiái bizony leállítanak téged. Hiába igyekszel a munkádban érvényesülni, ne most kezdj bele a csapatépítésbe, ne most tegyél bele energiákat új dolgok kezdetébe, mert a retrográd Mars sem éppen ebben van a segítségedre. Hiszen ez az energia ősszel éppen le van fojtva. Nincs most itt az ideje a kemény, kitartó munkának sem, teljesen felesleges energiákat pazarolsz el mindezekre. Ha magadtól nem változtatsz és nem kezdesz leválni a külvilágról, akkor bizony az égiek szólnak bele az életedbe. Ne várd meg, míg kibillentenek, megforgatnak és leállítanak. Menj friss levegőre, tölts időt a természetben, mélyülj el, meditálj, jógázz, kirándulj. Tölts időt a családoddal. Rendezd a gondolataidat, törekedj belső békére. Téged kifejezetten lecsendesedésre int most az élet.

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy nap is kevés, hogy megismerjük az ország egyik legszebb várát

origo.hu

Így sodródhat bele egész Európa a háborúba

borsonline.hu

Repülőgépbaleset történt, már a rohammentők sem segíthettek

mandiner.hu

Rég nem látott mértékben fogott mellé a német hadsereg, el is ismerték a hibát

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

magyarnemzet.hu

Xavi kimondta a csúf igazságot a Barcelona kínos kudarca után

ripost.hu

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

mindmegette.hu

A 13 leggyorsabb ebédrecept hétvégére, hogy ne strázsálj a konyhában

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

Nem volt kegyes az idő a Baywatch bombázójával: sokkoló friss képeken az egykori szépség

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

ripost.hu

Gyűlölik a poloskák: ez a természetes anyag a legjobb ellenszer

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

EZO

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

EZO

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

EZO

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala