Létrehozva: 2022.09.17.

A horoszkópod megmutatja, melyik csillagjegy lesz a lelkitársad

Nehéz megtalálni az igazit, de ebben is segít a horoszkóp; hiszen minden csillagjegynek mások a domináns tulajdonságai, így csillagjegy alapján könnyebb megtalálni azt, akivel tökéletesen passzoltok.

Aki még egyedül van, mindennél jobban vágyik arra, hogy megtalálja a lelki társát, hiszen egy ilyen kapcsolatban mély és erős a kötődés, és szavak nélkül is értik egymást. Sokszor a horoszkópunk mutatja meg az utat, hogy hol kell keresgélnünk...

Fotó: Shutterstock

Kos

Szenvedélyes, és ha valamit a fejébe vesz, megállíthatatlan. Általában olyan társra vágyik, aki hagyja, hogy szárnyaljon, és nem akarja magához láncolni a kapcsolatban – ezért olyan csillagjegyekkel harmonizál jól, akik maguk is szeretik a szabadságot. Az oroszlán mellett kiélheti a játékosságát, a nyilassal a kalandvágyát. A mérleg is tökéletes társ lehet a számára, hiszen segít kiegyensúlyozottnak maradnia a nehéz időkben. 

Bika

Föld jegyűként gyakorlatias, és a biztonságot keresi a kapcsolataiban is. Érdemes föld jegyűek között keresgélnie a társát, a bak nagyszerű társ lehet számára, és ketten hihetetlen dolgokat képesek véghez vinni. Bár elsőre nem tűnik jó választásnak az álmodozó halak, mégis előfordulhat, hogy első látásra szerelembe esnek egymással. 

Ikrek

Olyan társra van szüksége, aki képes lépést tartani vele. A mérleggel nagyon könnyen szót ért, hiszen mindketten imádják a társasági életet, és hamar véd- és dacszövetséget alkotnak. A vízöntővel mély, lenyűgöző beszélgetésekre számíthat, ha őt választja társául, a kos pedig pillanatok alatt leveszi a lábáról. 

Rák

Csak olyan emberrel lép kapcsolatra, aki mellett megkapja az érzelmi biztonságot, hiszen mélyen és teljes szívéből képes szeretni. A skorpió ideális társ lehet számára, ám mindkét jegy óvatosan, lassan közelít a párkapcsolat felé. A bika megadja a rák számára azt a stabilitást, amire vágyik, a bak pedig, ellentétes csillagjegyként kiegyensúlyozottságot hozhat az életébe. 

Oroszlán

Nem csupán szenvedélyes, de általában a szívére hallgat, ha döntenie kell valamiben. Magabiztossága elbizonytalaníthatja a potenciális jelölteket; de a kos nem hátrál meg, és nagyon erős párost alkothatnak. Ha nyilassal lép kapcsolatra, kalandvágyát is kiélheti, és az biztos, hogy soha nem fognak unatkozni. A mérlegnek azonban nem tud ellenállni, ez a jegy magabiztosan és stílusosan csavarja el a fejét.

Szűz

Szeret mindent kétszer is átgondolni, alaposan kielemezni, és emiatt hajlamos túlaggódni a dolgokat. Ezért olyan lelki társat vonz be az életébe, aki mellett gondtalan lehet. Ilyen például a bika, aki egy szűz jegyű számára nyugalmat, biztonságot hoz; de a bak mellett is biztonságban érzi magát. Akivel azonban rögtön van szikra, az a halak: mivel ellentétes jegy, ezért nagyon erősen működik a kémia. 

Fotó: Shutterstock

Mérleg

Nagyon fontosak számára a minőségi kapcsolatok, ezért olyan társra van szüksége, aki mellett új dolgokat tanulhat, és aki mindig meghallgatja őt. Ezt könnyen megtalálhatja az ikrekben és a vízöntőben is. Utóbbival különleges kapcsolatra számíthat, hiszen elsősorban szellemi szinten kapcsolódnak egymáshoz, és a romantika, szerelem csak később alakul ki. A nyilas mellett minden a kalandról és az élet élvezetéről szól, így kiegyensúlyozott, boldog kapcsolata lehet vele.

Skorpió

Kifinomult érzékeinek köszönhetően azonnal felismeri, ha a lélektársával találkozott. Mivel a rák is vágyik az érzelmi biztonságra, nagyszerű társ lehet a skorpió számára; ketten együtt erős kapcsolatot létesíthetnek. Bár a bak mindig a céljai beteljesítésén dolgozik, és ebben nagyon sikeres is, kapcsolatban, a lelke mélyén biztonságra vágyik, így meg tudja adni ezt a skorpiónak. 

Nyilas

Imádja a függetlenségét, de emellett bőkezű a párkapcsolatokban. Képes meglátni a jót az emberekben, és mindig optimista. Azok az emberek vonzzák, akik bátran fejest mernek ugrani az új dolgokba – így a kossal tökéletes harmóniára találhat. Jól összepasszolnak az oroszlánnal is, hiszen mindketten szeretik a kalandokat, a humort és roppant kreatívak, így erős szövetséget alkotnak együtt. Ha egy mérleggel köti össze az életét, nem fog csalódni: hiszen a függetlenségét meghagyja, miközben együtt felfedezik az élet szépségeit.

Bak

Figyelme középpontjában mindig a sikerek elérése áll, ezért olyan partner mellett érzi magát a legjobban, akinél szintén ez áll első helyen. Ha egy rákkal hozza össze az élet, szinte azonnal beleszeret, hiszen mindketten célratörőek, és szeretik próbára tenni magukat. A szűz és a bika mellett is jól érzi magát, hiszen föld-jegyűként ők is olyan kapcsolatra vágynak, amiben folyamatosan tudnak fejlődni. 

Vízöntő

Imádja a jó beszélgetéseket, így leginkább a mérleg és az ikrek társaságában érzi jól magát. A mérleg szinte azonnal leveszi a lábáról, hosszú, éjszakába nyúló beszélgetések, és forró, szenvedélyes erotika jellemzi a kapcsolatukat. Az ikrek mellett színesedik a társasági élete, és imádja azt is, hogy független maradhat. Ha egy nyilasban találja meg a társát, szárnyakat fog kapni.

Halak

Reménytelenül romantikus alkat, aki könnyen csalódik másokban. Örök álmodozó, akit vonz a spiritualitás, így olyan társat keres, akihez a lelkével tud kapcsolódni. Sokszor ezt olyan partnerben találja meg, aki segít neki abban, hogy két lábbal járjon a földön – például a bikában, aki egyszerre romantikus és gyakorlatias. A halakat vonzza a bak rejtett, lágyabb és érzékenyebb oldala, amit bárkinek nem mutat meg. Azonban, ha egy rák jegyű társat választ, tündérmesébe illő lesz a románc.

origo.hu

Oroszország óriási csapást mért az ukrán infrastruktúrára, Ukrajna több fontos helyről is kivonul

origo.hu

Titokzatos ajándék jelent meg Berki Krisztián sírján

borsonline.hu

Megmutatta az első felvételt a babáról: máris bővül Demcsák Zsuzsáék családja

vg.hu

Megint bejött a japánok számítása, itt a hibridek aranykora

ripost.hu

Tudsz-e annyit, hogy leérettségizz ebből a tantárgyból? Kvíz

mandiner.hu

Hat országra nagyon megharagudtak az ukránok – Magyarország is köztük van

origo.hu

Lemondott a teljes orosz kormány

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.boon.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

EZO

Pengeélen táncol: kiderült, melyik a leghűtlenebb csillagjegy!

EZO

Tényleg létezik anyai ösztön? Iszet boszi elmagyarázta az anyai kapcsolatok energetikáját

EZO

Egyiptomi horoszkóp: ezek az ősi istenek segítenek téged

EZO

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

EZO

Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából