1 éve

Kreatív csillagjegyek: ez a négy jegy mindig tele van jó ötletekkel

Akár a munkában kell forradalmian új megoldást találni, akár egy jópofa partit kell megszervezni, ezek a kreatív csillagjegyek mindig tele vannak remek, sőt, néha akár művészi ötletekkel. Te vajon közéjük tartozol?

Több olyan csillagjegyet is ismernek az asztrológusok, akiknek művészi hajlamai vannak. Ám a kreativitás nem csak művészi alkotások formájában törhet a felszínre. A kreatív csillagjegyek szülöttei például lehet, hogy remekül főznek, egyedi ízléssel öltözködnek, vagy képesek mindig feldobni a családi ünnepeket, sőt, akár a céges partikat is valamilyen fantasztikus megoldással. De vajon melyek azok a csillagjegyek, amelyektől mindig számítani lehet valami extrán egyedire?

Egyes csillagjegyeknek az átlagosnál sokkal erősebbek a művészi hajlamai
Fotó: Pixabax.com

Oroszlán: nem fél szerepelni

Az Oroszlán jegyűekről mindenki tudja, hogy nem félnek szerepelni és a társaság középpontjában lenni. Nem csoda hát, hogy kreativitásukat sokszor a színpadon, vagy legalábbis a baráti társaság figyelmének kereszttüzében bontakoztatják ki. A kreatív csillagjegyek között különösen fontos helyet foglal el ez az uralkodói jegy, amelynek uralkodó bolygója, a Nap gondoskodik arról, hogy az Oroszlán-szülött bármikor kész legyen megmutatni különleges, eredeti ötleteit a külvilágnak. A jegy szereti a bőséget, a látványos megoldásokat és az élvezeteket, így kreatív ötletei is az élet élvezetét, és az egyéniségük kifejezését szolgálják.

A kreativitásod is nagyban függ attól, milyen jegyben születtél
Fotó: Pixabay.com

Vízöntő: a kreatív csillagjegyek közül is kiemelkedik

A Vízöntő jegyűek minden téren újító szelleműek, így a kreativitásuk is messze kiemelkedik a kreatív csillagjegyek sorából. A Vízöntő jegyűek mindig valamilyen egészen szokatlan, újszerű megoldást találnak a problémákra – legyen szó bármilyen hétköznapi gondról, vagy akár egy újító szellemű vállalkozásról. A jegy uralkodó bolygója, az Uránusz a szokatlan, innovatív dolgokért is felelős, így a Vízöntők általában egy lépéssel a divat és a társadalmi trendek előtt járnak. Néha mintha a jövőbe látnának, pedig csak jók a megérzéseik!

Mérleg: a kreatív csillagjegyek stíluskirálynője

A Mérleg jegyűek számára a szépség minden formája rendkívül fontos. Azt is mondhatjuk, hogy ők a kreatív csillagjegyek stíluskirályai és -királynői. Az otthonuk mindig tökéletes, sokszor remekül rajzolnak, festenek, és természetesen az öltözékük is harmonikus. Ha díszítésről van szó, ők azok, akikre mindig lehet számítani. De a saját szépségükkel, kellemes jelenlétükkel is elbűvölik azokat, akikkel együtt vannak. Kellemes társalgók hírében állnak, akik mellett soha nem lehet unatkozni.

A Mérleg jegyűek otthona mindig harmonikus
Fotó: Pixabay.com

Halak: született álmodozó

A Halak jegyűek született álmodozók, nem véletlen tehát, hogy könnyedén felkerülnek a kreatív csillagjegyek toplistájára. A jegy uralkodó bolygója, a Neptunusz az illúzió és a fantázia bolygója, így a Halak jegyűek a folytonos alkotás állapotában vannak. Nem félnek a tapasztalataikat és az érzéseiket múzsaként használni, és ezekből egy teljesen új világot kreálni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!