EZO

Ez az öt csillagjegy mindent előre megérez

Vannak csillagjegyek, melyek szülöttei annyira érzékenyek, empatikusak, hogy nem tudod eltakarni, ha bármi zajlik benned. Legyen az fájdalom, vagy öröm, ők tuti melléd állnak, segítenek, ha kell. Kik ők?

Melyek az igazán empatikus csillagjegyek, akik mindenre ráéreznek, és segítenek is ha tudnak? Nos ők biztos, hogy túlzottan érzékenyek, nagyon ügyesen ráhangolódnak társaikra, barátaikra, családtagjaikra.

Fotó: Shutterstock

Ikrek

Az Ikrek átérzik mások helyzetét, bár képesek magukban túlbonyolítani és felnagyítani, ha baj van. Valóságtól elrugaszkodottak, érzéseik sokszor mélyebbek az átlagosnál. A csillagjegy szülöttei képesek a világ fájdalmát is magukra venni, de az örömöket viszont magasabb szinten megélik. Ha szükséged van rájuk, elég ha nyújtod a kezed, azonnal érezni fogják és megfogják.

Szűz

Empatikus készségük nagy, de közben harcban állnak önmaguk tökéletesítésével. Néha hidegen viselkednek ezért, így védik érzékenységüket. Hajlamosak magukra pakolni mások hátizsákját. Teljesen feleslegesen persze. De nagyon jól rá tudnak hangolódni a többi emberre. Így átérzik a traumákat és az érzéseket, érdemes viszont megtanulniuk azt, hogy mindennel ne azonosuljanak.

Skorpió

Ebben a csillagjegyben született emberek nem igazán híresek az empátiájuk miatt. Ironikusak, nyersek, de ez azért van, mert nagyon érzékenyek. Valójában nagyon empatikusak. Védekezésből mutatják először az erőszakosabb és nyers arcukat. De ha valakit közel engednek, és az bajba keveredik, akkor bizton melléjük fognak állni. Ami nagy tévedés felé viszi őket, az az a tulajdonságuk, hogy a másik érzéseit összekeverik a sajátjukkal. Ebből pedig téves következtetésekre juthatnak.

Vízöntő

Hatalmas empátiájuk van. Akiket megszeretnek, azokkal képesek úgy bánni, mint ha a családjukba tartoznának. Nem szeretik maguk körül a szomorúságot, így akit csak lehet jókedvre derítenek. Ha bajban vannak szeretteik, máris segítségükre rohannak. Önkénteskednek, jó célokért küzdenek, igyekeznek a világot jobbá tenni. Képesek úgy szolgálni, hogy közben szórakoznak és szórakoztatnak is. Viszont nagyon örülnek az elismerésnek. Arra érdemes odafigyelniük, hogy ne veszítsék el magukat, másokkal szemben. Hiába tartják őket sokszor önzőnek, lelkük mélyén igenis, sokat foglalkoznak mások érzéseivel.

Halak

A Halaknak van szinte a legerősebb empátiájuk. Hatalmas erőkkel dolgoznak azon, hogy másokat kiszedjenek a szomorúságból. Minden apró érzelemre rá tudnak hangolódni. Néha viszont tehernek élik ezt meg, és átveszik a rossz érzéseket is. Ez sokszor egyszerűen csak megtörténik. Érdemes tudatosnak lenniük, úgy segítsenek másokon, hogy közben ők is jól érezzék magukat. Biztonságot nyújtanak, és megnyugvást társasik, szeretteik számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?