Létrehozva: 2022.08.01.

Tízmilliószoros nap van: Ennek a három csillagjegynek hoz igazán szerencsét

Hihetetlen lehetőség van ma a gyógyulásra, sorsszerű problémák oldódhatnak fel. Ez a három csillagjegy különösen szerencsés.

Az év harmadik nagy teremtő napja van! Tízmilliószorosan hatnak az energiák. Itt az ideje a csodáknak! Sors pillanat van, egy új időszámítás kezdete. Mit tehetsz magadért? Kívánj áldást, védelmet, szeretetet, békét. Igyekezz a gondolataidat jó irányba terelni, hiszen 10 milliószorosan hatnak. Figyeld a vágyaid, és figyeld meg a reakciókat. Amire ma a fókuszodat helyezed, az erősítést kap. Olyan emberekhez csatlakozz, akiknek pozitív éppen a szemlélete, olyan energiákat sugároznak, melyek emelnek. Itt van az ideje egy pozitív hullám megteremtésének. Ezt minél többen teszitek, annál nagyobb hatást tudtok elérni. Persze minden belülről kezdődik, egyéni szinten. Szeretettel fordulj másokhoz, és fogadd is be mások szeretetét. A hála érzése kísérje a napodat. Ezek az energiák csodákra képesek, ennek a három csillagjegynek, pedig ma megoldást hoznak a problémáikra. Kik ők? Te közöttük vagy?

Magic,Lotus,Flower,With,Fairy,Light,-,Miracle,And,Mystery
Fotó: Shutterstock

Bika

Igen racionális gondolkodású vagy, de ma érzékelni fogod, hogy az életben valami más is létezik. Mély érzések kerítenek hatalmukba, meglepetésszerű jeleket kapsz, energiákat, amik szinte balzsamként kenik be a lelkedet. Meg is lepődsz azon, ami ma történik, olyan megoldás érkezik az általad érzett problémára, amit el sem képzeltél. Fogadd be, és örülj a tálcán kínált lehetőségnek. Ne gondolkodj azon, miért történnek a dolgok, csak engedd meg magadnak. Gondolkodj pozitívan, élvezd ki ezt a napot, és oszd meg szeretteiddel is a tanulságot. Hidd el, meg fognak érteni, szívesen meg is hallgatnak. Hiszen pozitív energiát sugallsz. 

 

Oroszlán

Nem voltál könnyű helyzetben a napokban. Végre itt a megoldás! Az égiek most melléd állnak, és segítenek neked, hogy gyógyuljon a tested és a lelked. Ami most történik, téged szolgál, maradj pozitív és bizakodó. Túl vagy a nehézségeken, a folyamatnak adj teret, meglásd nagy varázslat történik veled. Nagy tanulási folyamat ez, de új kapukat nyit az életedben. Megtapasztalod a szeretet új minőségét, meglátod mennyi ember áll melletted. Legyen ez most egy kapcsolati probléma vagy egészségügyi, tudd, hogy minden rendben lesz. Hihetetlen lehetőséget kapsz a változásra, új lehetőséget boldogságra. Egy régi seb begyógyul.

 

Nyilas

Végre egy kis szabadság. Ne érezd azt, hogy hiába dolgoztál. Bátran kapcsolódj ki, az élet megmutatja, hogy mi a megoldás. Merre haladj tovább a siker felé. Új lendületet hordoznak az energiák, előfordulhat, hogy másképpen kell a munkádban helytállnod. Megnyílik egy új ajtó, és az is, hogy hogyan haladj tovább a pihenés után. Ehhez az egész univerzum most összefog, csak be kell sétálnod azon az ajtón. Szó szerint varázslat történik az életedben. Légy hálás azért, hogy most nem neked kell fejben kitalálni, hogyan tovább, hanem megmutatkozik az út magától, és még meg is érted. Fel is fogod, hogy ajándékot kapsz és útmutatást.

Minden ember számára erős energiákat hoz a tízmilliószoros nap!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

vg.hu

Otthon-felújítási program: jönnek a részletek, változnak a feltételek

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

mandiner.hu

Minden a könnyeivel küzdő Szoboszlai arcára van írva, teljesen összetört a lecserélése után (FOTÓ)

travelo.hu

Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!