ÉLETMÓDI

Szerző Sors Edina

4 hónapja

Szerelmet hoznak a hullócsillagok: Erre a három jegyre augusztusban rátalál a boldogság

Nyár végén romantikus és szerelmes napokat ígérnek a hullócsillagok. Ennek a három csillagjegynek meglepetéseket tartogat ez az időszak.

Szerző Sors Edina

Augusztus a szerelem hava, ilyenkor sokan kifekszenek a csillagos ég alá, várják a hullócsillagokat. A  hagyomány szerint amit ilyenkor kíván az ember, az valóra válik. Az embereket már évezredek óta vonzza a csillagok látványa, megfigyelése. A szerelmesek is nézik késő este az eget, választanak egy közös csillagot maguknak. A boldogság a végtelenben is ott van. Az idei csillaghullás ennek a három csillagjegynek elhozza a szerelmet és a boldogságot. Te közöttük vagy?

Girl,Looking,At,The,Stars.,Girl,Pointing,A,Shooting,Star.
Fotó: Shutterstock

Mérleg

A csillaghullás havában nagy változás történik a szerelemben. Ezt a 12-ei telihold is segíteni fogja. Az energiák örömöt, gyönyört ígérnek, amiért most még kockázatot is mersz vállalni. De vigyázz a sok flörttel és a hűtlenséggel, ha párkapcsolatban élsz, inkább együtt nézzétek a csillagokat. Megéri. Pozitív fordulatot vesz a szerelemben az életed. 

Skorpió

Hatalmas szenvedéllyel kecsegtetnek a hulló csillagok. Felhevült energiákat, mámorító szerelmet ígérnek. Igyekezz a földön járni, ne engedd, hogy teljesen elsöpörjenek az érzéseid. Éld meg a csodát, de tudd, hogy hol vagy. A hónap vége nagyon kedvező lesz számodra, végre itt az ideje, hogy beengedd az életedbe a lelki társad. Romantikázz a csillagos ég alatt, szerelmes gondolataid valóra válhatnak.

Halak

Gyönyörű pillanatok várnak rád ebben az időszakban, végre felhőtlenül megélheted a szerelmet. Ideje a párkapcsolatodat megújítani, megerősíteni, ha pedig egyedül élsz, most nagy lehetőséged lesz, hogy betoppanjon az igazi az életedbe. Boldog napokra számíthatsz, engedd át magad álmaidnak, és egyben a valóságnak. Nyiss ki szívedben egy kaput, mély érzésekre, csodával határos történésekre lesz alkalmad. Ha a Halak jegyben születtél, akkor végtelen boldogság vár most rád.

 

 

 

 

Girl,Looking,At,The,Stars.,Girl,Pointing,A,Shooting,Star.
Fotó: Shutterstock

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!