Létrehozva: 2021.11.11.

11.11 az év legszerencsésebb napja: így hat a csillagjegyekre

November 11-ét mindig misztikum övezte. A számmisztika és az asztrológia is rejtélyeket említ erről a napról. Nagy szerencsét és egyensúlyt is hozhat. Lássuk, mit ígér az egyes csillagjegyeknek.

Ma van az év legszerencsésebb napja, ezt mutatják a számok. 11/11 vagyis november 11-e. A figyelmed összhangba kerül azzal, akivé szeretnél felnőni, miközben magad mögött hagyod azokat az embereket, akikkel már nem rezonálsz. 11 valójában mesterszám a számmisztikában. Ezen a napon a nap- és a holdenergia egyenlően hat rád és ez az egyensúlyt jelképezi. Ez egy angyali szám is, ami olyan energiakaput nyit meg, melyen keresztül megvalósulhatnak gondolataid. Nagyon nagy szerencse érhet ma, és mutatjuk hogyan hat az egyes csillagjegyekre.

Szerencsés nap
Fotó: pixabay.com

Kos

Ma végre megtalálod belső békédet, megállod helyedet az életedben, nem kell ehhez hatalmas erőkkel falakat döngetned. Kivételes nap ez a számodra. Megtapasztalod, milyen amikor boldog, kényelmes életed lehet.

Bika

Ha szeretnéd látni a szerencsés változást az életedben, akkor légy nagyon kedves. Mások élete is változást hozhat neked, akkor is, ha úgy gondolod, hogy vannak olyan dolgok, melyek megváltoztathatatlanok. Ez feszültséget kelthet benned, de ettől te még végre jó útra kerülhetsz. Olyan irányt válthatsz a mai napon, ami előre visz.

Ikrek

Néha még magadnak is meglepetés vagy. A mai napon megtapasztalod az agyagi biztonságot. Engedj teret kreativitásodnak, kövesd a gyönyörű lelkedet. Ajándékot hordoz számodra a 11.11! Pozitív változás lesz az eredménye.

Rák

Önbizalmad ma másokra is ráragad. Nagyon sokat adhtasz általa a világnak. Szeretsz adni és olyan energiákat képviselsz, melyekre nagyon sokaknak szüksége lehet. Légy nyitott és élvezd mások hálás befogadását.

Oroszlán

Itt az ideje, hogy elengedd a tökéletesről alkotott elképzeléseidet, amihez ragaszkodtál. Nem kell megfelelned mindenkinek! Szabadulj meg attól a hitedtől is, hogy ahhoz, hogy fényesen csilloghass, mindenképpen hatalmas energiákat kell befektetned. Egyensúlyba kerülsz, és meglátod azt, ahonnan a várva várt csodák érkeznek.

Szűz

Ma a szeretet vezérel, kollégáid, barátaid, szeretteid felé. Sokakat fogsz ezzel inspirálni. Az energia oda-vissza áramlik, ne felejtsd el. A mindennapi teendőidhez, céljaidhoz ezek az energiák hozzátesznek. Fantasztikus érzésekkel teszed még a kötelességeidet is.

Mérleg

Ideje döntéseket hoznod, kiállni magadért, az álmaidért. Végre le tudsz térni az eddigi útról, vagy leteheted azokat a dolgokat, melyek nem szolgálnak téged. Legyen ez egy rossz kapcsolat, vagy egy szorongató érzés. Élj szenvedélyesen, menj arra, ami szólít téged. Próbálj ki új dolgokat. Indulj a szikra felé.

Skorpió

A mai napon elengedheted éned azon részét, mely visszatart, megfeszít, sötétségbe visz. Szembe tudsz nézni pozitív, fénylő egyéniségeddel, az is benned lakozik. Itt az ideje, hogy ma jelentkezz arra a munkára, amire régóta vágysz, vagy belekezdj abba a vállalkozásba, amin már régóta gondolkozol. Eljött a te időd!

Nyilas

Emberi kapcsolataid tisztulnak le. Engedd el korábbi nehezteléseidet. A haragot is felejtsd el, hagyd magad mögött. Számodra ez a nap azt üzeni, jó úton jársz összerezegsz az univerzummal. Emberi kapcsolataid kerülnek egyensúlyba, ehhez egy jó beszélgetés is hozzájárulhat a mai napon.

Bak

Képes vagy megtanítani másoknak a türelmet, de most megtapasztalod mekkora erő lakozik benned. Önbizalmad a helyére kerül. Különös képességeiddel is szembe nézhetsz ma. Nem is gondoltad eddig, mennyi minden rejlik benned. Végre pihenhetsz egy kicsit, a mérleg benned is középre kerül.

Vízöntő

Ha nem tudod egy ideje hol van az otthonod, nem találod a gyökereidet, akkor most végre megtalálod magadban azt, aki vagy. Megkapod a válaszokat a kérdésekre: miért születtél, ki vagy és merre tartasz? Végre otthonra találhatsz. Hivatásod és életed értelme megalapozódhat. Szerencsés vagy.

Halak

Szenvedélyed a helyére kerül benned. Beáll középre a mérleg serpenyője. A szerelem és a vágyak kerülnek előtérbe a mai napon az életedben. Erre fókuszálva találod meg önmagadat, békédet és teljességed.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezt mondta Jürgen Klopp a Liverpool kudarca után

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

mandiner.hu

„Ide hallgass, te Magyar Péter!” – Bayer Zsolt kemény üzenetet küldött Varga Judit exférjének

ripost.hu

Nem fogsz örülni: mutatjuk, milyen hatással lesz a szervezetedre a közelgő telihold

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

origo.hu

Veszélybe került Marics Peti karrierje

mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz