10 hónapja

Erre a 3 csillagjegyre még ezen a héten rátalál a szerelem

Novemberben az egyedülállók már nem szoktak reménykedni, hogy még idén megtalálják életük párját. Pedig érdemes nyitott szemmel járni, hiszen a horoszkóp szerint három jegy szülötteinek minden esélye megvan rá...

Különleges időszak vár a csillagjegyekre ezen a héten, hiszen a növekvő telihold mindenkire nagy hatással lesz. Az érzelmi viharokkal járó bolygóállások a hét közepére nyugalmat és letisztulást hoznak, és könnyen lehet, hogy akadnak majd, akikre rátalál a nem várt szerelem novemberben. Ehhez azonban fontos, hogy hagyjuk, hogy a felszínre kerüljenek a fájdalmaink, elfojtott érzelmeink, és megéljük őket. Hiszen enélkül nem lehet előrelépni, változtatni, és beengedni az újat. Három csillagjegyre különösen erősen hatnak ezen a héten az energiák, de ha tudatosan figyelik magukat, feldolgozzák az érzelmeiket, és képesek beengedni, amit az élet adni akar nekik, akkor hatalmas boldogság vár rájuk.

Három csillagjegyre rátalál a szerelem novemberben. Fotó: Pixabay.com

Rák

Fotó: Pixabay.com

Mivel e csillagjegy szülötteire igen erősen hat a Hold, ezen a héten rengeteg változást tapasztalnak mind önmagukban, mind a külvilágban. Meglehet, hogy újrarendezik a baráti kapcsolataikat, és kiszelektálják azokat, amelyek nem szolgálják őket, vagy amelyekben egyenesen alárendelt szerepet töltenek be. Önmagukra is érzékenyebbek lesznek, meglátnak olyan szépségeket belül, amiket eddig nem akartak észrevenni; és ez ad egy olyan erős, vonzó kisugárzást, hogy könnyedén megtalálhatja őket a szerelem novemberben.

Skorpió

Fotó: Pixabay.com

Fájdalmas számára ez a hónap, hiszen rengeteg emberi kapcsolatát elvesztette a változásoknak köszönhetően; könnyen lehet, hogy éppen egy régi szerelmi kapcsolatot gyászol. Ennek ellenére nyitott a szíve, és ha figyel a jelekre, bekopogtat egy vonzó idegen az életébe. Egyedül azt kell eldöntenie, hosszú távú kapcsolatot, vagy könnyed ismerkedést szeretne-e.

Nyilas

Fotó: pixabay.com

Nehezen indult számára a november, tele kihívásokkal és problémákkal, és sokszor nehezen birkózott meg a változásokkal. A héten azonban minden letisztul, maga is meg fog döbbenni, mennyi szabadideje lett hirtelen; és ezt arra használja, hogy feldolgozza az elmúlt hónapok eseményeit. A hét végén egy régen vágyott álma teljesül, ami olyan könnyedén válik valósággá, hogy megdöbbenni se lesz ideje. Könnyen lehet, hogy végre rátalál a szerelem...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!