EZO

Ez a négy csillagjegy imádja felrúgni a szabályokat

Néha bosszantóak, néha viccesek! Ez a négy csillagjegy szeret a határokkal játszani vagy éppen átlépni őket. A szabályok felrúgása miatt előfordul, hogy bajba is kerülnek.

Akadnak csillagjegyek, akiket egyszerűen irritálnak a szabályok, vagy éppen figyelmetlenek, provokatívak és feszegetik a határokat. De mindenképpen szeretik felrúgni a szabályokat. Nem mindig játék vagy vicces, amit csinálnak, de náluk is van egy határ!

Fotó: Shutterstock

Ikrek

Végletes tud lenni az Ikrek, néha pedig figyelmetlen. Neki a tilos tábla sokszor semmit sem jelent. De a kommunikációban is átlépi a szabályokat, titoktartásból sem éppen jeles. Hajlamos fejjel menni a falnak, és nem törődik vele, mennyire üti meg magát. Úgy gondolja, ellenőrzése alatt tarthat mindent, amit fontosnak gondol. Keresi a kockázatokat, a kihívásokat, s nem fél megszegni a szabályokat a céljai megvalósítása érdekében. Ugyanakkor senkitől sem várja el, hogy vele szemben minden előírást betartson. Függetlenséget, szabadságot vár el, de ezt a környezetének is megadja. Nem vár senkire és semmire, inkább rendíthetetlenül halad a saját útján.

Nyilas

Időnként bajba is sodorja magát csupán azért, hogy bizonyíthassa, ő bármit megtehet. Imád bulizni, és ilyenkor bizony rendesen elereszti magát. Ő lesz az első, aki a társaságot felhergeli, ha csínytevésről van szó. Képes magával rántani másokat is a hülyeségbe. Néha súrolja a törvényi határokat, az tuti, hogy ő aztán imádja felrúgni a szabályokat. Azt mindig szem előtt tartja, hogy senkinek ne essen bántódása. Néha gyerekes ötletei vannak, vigyázz vele, és figyelmeztesd, ha esetleg túllőne a célon. Vidám, optimista, nyitott és nagyon szórakoztató csillagjegy, valójában a hecc kedvéért keresi a kalandokat.

Vízöntő

Törvényekkel és szabályokkal sokszor nem ért egyet a Vízöntő, mégis vannak dolgok, melyekben szabálykövető. Ennek ellenére ő az, aki nagyon szereti a határokat feszegetni. Hihetetlen érzéke van a kötéltánchoz. Nem tud azonosulni a konzervatív vagy logikátlan szabályokkal. Szinte nem is érti őket. Persze roppant intelligens nem az elméjével nem fogja fel a dolgokat. Hiábavaló, értelmetlen és nagyon korlátozó szabályokkal szemben áll értetlenül. Az egész életében szeret különösen élni, van egy saját belső szabályzata az fér bele a szabadságvágyó életébe. Nagyon provokatív. Ő a legjátékosabb és vicesseb szabálysértő. Jó a humora és előfordul, hogy meg is bocsátanak neki.

Kos

Kosnak megmondani mit tegyen szinte felesleges. Szereti a szabadságát és hajlamos érte küzdeni is. Nem csak a közlekedésben hágja át a szabályokat, hanem ahogy mondani szokták, fejjel a falnak megy. Előfordul, hogy nem csak magánemberekkel találja magát szemben, hanem a törvény embereivel is vitába száll. Nagyon jól érvel és magyarázkodik, így előfordul, hogy kisebb kihágásait meg is ússza. De jobb, ha van félretett pénze a bírságokra. Ragaszkodik időnként a saját elképzeléséhez, van benne erő és nem rest kimutatni azt. Előfordul, hogy azért engedik el, mert jobb tőle megszabadulni. Erősen feszegeti a korlátokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?