Létrehozva: 2021.10.05.

Melyik szörny lakozik benned? Ebből a horoszkópból kiderül

Szörnyhoroszkópunk felfedi, melyik klasszikus szörnyalak áll legközelebb a csillagjegyedhez. Hamarosan fény derül az igazságra.

Tetszik vagy sem, mindannyiunkban ott lakozik a kis ördög, akit ugyan elnyomunk magunkban, mégis, ahogy a nap fénye beragyogja a világot, valahova mindig árnyékot is vet a sugara.

Még az is lehet, hogy rájössz, miért is állt egyik-másik mesehős vagy negatív filmszereplő annyira közel a szívedhez. Ez a horoszkóp felfedi, melyik klasszikus szörnyalak áll legközelebb a csillagjegyedhez.

Fotó: Pixabay.com

Kos

Kosként éned sötét oldala a Démon Átka című filmből a Démonnal tud azonosulni a legjobban. A tűz hatalmával képes lennél felégetni mindent, ami ebben a világban számodra rosszul sikerült. Az élethez való harcias hozzáállásodat a Mars bolygó táplálja, így vagy képes akkor is küzdeni, amikor mások már régen feladnák! A filmbeli gonosz feladata az volt, hogy a Sötétség Fejedelmét megidézze. Átvitt értelemben sötétebbik énedre is ez a feladat vár. A Kos szülött igazi úttörő, soha sem vár másra. Sikerének titka, hogy nem válogat a feladatokban, és kicsit sem zavarja, ha bizonytalan a rá bízott munka sikere.

Bika

Bikaként szívedhez talán Frankenstein menyasszonya áll a legközelebb. Megrendítő jelenet tárul elénk a filmben, amikor a menyasszony rádöbben, hogy életét egy Szörny oldalán kellene leélnie. Még a halál is jobb megoldás, mintsem, hogy egy halottak testrészeiből összefércelt Lény legyen élete párja. A Vénusz hatása alatt állsz, így a lelked nyitott könyv a hozzád közel állók előtt. Érzéseidet, gondolataidat az első ijedtségtől a megnyugvásig, aprólékosan kibeszéled magadból, így sokan azt hihetik, szeszélyes vagy, pedig egyszerűen csak megbízol bennük.

Ikrek

Nagyon jól el tudod különíteni az érzelmeidet a valóságtól, igyekszel minden körülmények között a realitás talaján megmaradni. A horror világában te játszhatnád Dr. Henry Jekyllt, aki maga is dupla személyiség volt, és minden erejét latba vetve próbálta kordában tartani a valóságtól elszakadt, gonosz énjét. Az Ikrek jegy szülötte arról híres, hogy mennyire intelligens és elszánt. Amit egyszer a fejébe vesz, akár úgy is véghez viszi, ha azzal nem a saját javát szolgálja. A Doktor életét adta azért, hogy megszabadítsa a világot a belőle sarjadt gonosztól – kevés jegy ennyire elszánt, így érdemelhette ki az Ikrek jegy ezt a párhuzamot.

Rák

Olyan sokáig vagy képes rágódni a sérelmeiden, hogy mikor végleg elszakad a cérna, már senki sem emlékszik arra, mikor és mi miatt borultál ki. Jogosan érzed úgy, hogy senki sem ért meg, hiszen emiatt a fáziskésés miatt valóban furcsán veszi ki magát, amikor az asztalra csapsz, és előbújik belőled a horrorisztikus éned. De ki is lennél, ha filmszerepet osztanának rád? Nem más, mint a Lény, akit Dr. Frankenstein teremtett, aki zord külsejével csendben figyelte az embereket, aki tanult, és addig bujkált, míg a szíve közéjük nem sodorta. Így csüngsz imádott szeretteiden te is, és érzed, soha nem tudsz betelni velük!

Oroszlán

Oroszlánként képes vagy arra, hogy félelmetes legyél, ha az élet ezt kívánja tőled, mégsem vagy az a típus, aki kiállhatatlan gonoszkodásban lelné örömét. Minden horror filmhős közül a Napdémon áll legközelebb a jegyedhez, hiszen az Oroszlán felett a Nap uralkodik. A film örült tudósa, aki radioaktivitással kísérletezik, a nap első sugaraitól pikkelyes bőrű szörnnyé változik és rettegésben tartja az embereket. Neked erre semmi szükséged, hiszen kivívtad már a tiszteletet, és körülötted mindenki tudja: béketűrő természeted elég rugalmas ahhoz, hogy ritkán hallják csak kitörni belőled az Oroszlánt.

Szűz

Hirtelen jött ötletek és világmegváltó álmok jellemzik a Szűzet, aki az összes horror filmszereplő közül a Lényt megalkotó Dr. Frankensteinnel tud a legjobban azonosulni. Ő maga is a halálból akart új életet teremteni, de tervének beláthatatlan következményei lettek.Magad is folyton a tökéletességet keresed, és ambícióid táplálják a folytonos előre meneteledet. Dr. Frankenstein hasonlóképp nagyot álmodott, és kitartóan dolgozott álmai megvalósításán, ám a bűntudat lett a jutalma.

Mérleg

Ha nézel is horrorfilmet, mindig abban bízol, hogy ami eltörött, egyszer újra összeforr, aki meghalt, az a film végén feláll és meghajol. Soha nem bántanál senkit, sőt, még a rossz gondolataidért is bocsánatot kérsz. Az egyetlen rém, akivel azonosulni tudsz, az a Farkasember. Ugyan rémséges tettei miatt félünk tőle, de azt is tudjuk, amennyire mi félünk, ő annyira gyűlöli magát, amikor a Hold szörnyszülötté változtatja. A Mérleg jegyűek, és köztük te is, képtelenek vagytok mérlegelés nélkül visszavágni, így mire újra és újra végiganalizáljátok, mi és hogy történt, már el is száll a dühötök, és a megbocsátás útjára terelitek indulataitokat.

Skorpió

Ugyan napközben, mint mindenki más, te is csendben teszed a dolgodat, de Skorpióként éjjel te vagy az éjszaka császára. Új életre kelsz és magadba bolondítasz bárkit. Ugyan ki mással tudna azonosulni egy Skorpió, mint Drakula Gróffal? Lebilincsel az éj sötétje, a vér vöröse és a titok, ami körül lengi, ahogyan az a buja erotika is, ami átüt a vámpír filmeken. Vágysz a halhatatlanságra, bizonyosan tudod, hogy életed mély nyomot hagy másokban. Skorpióként erős akaratod és elszántságod visz mindig előre, és emiatt van az, hogy sokan feltétel nélküli bizalommal követnek, bármerre is tartasz.

Nyilas

Senki sem létezhet anélkül, hogy személyiségének ne lenne egy sötét oldala. A te horror filmhősöd nem lehet más, mint az ifjú Dorian Gray. Mindened meg van ahhoz, hogy akadályok nélkül valóra váltsd az álmaidat. Élvezed az életet, mindaddig kedves és megnyerő vagy, míg minden klappol, de ha valaki megpróbál keresztbe tenni, jobb, ha gyorsan átgondolja a tervének következményeit, vagy drágán megfizet tetteiért. A Nyilas fő ellensége az idő, mely csak elveszi a fiatalságot, a lendületet, a lelkesedést, így számára elsődlegesen fontos az életben fittnek maradni.

Bak

Bakként arra születtél, hogy vezess és mások kövessenek. Emiatt nem véletlen, hogy a Szörnyhoroszkóp Dr. Moreau szerepét osztja rád! Ahogyan a legtöbben e jegy szülöttei közül, így te is csak a tökéletessel vagy elégedett, és aprólékos munkával, valamint hihetetlen kitartással dolgozol mindenen – legyen szó egy milliárdos projektről, vagy épp a kiskerted rózsáiról. Dr. Moreau hasonlóképpen tett a filmben, ami viszont téged nem fenyeget, hiszen a park rózsái nem fognak ellened fordulni.

Vízöntő

Még a filmes szörny énedben sem tagadhatod, mennyire kifinomult és művészi vagy. A Vízöntő jegyhez legközelebb álló alak Erik, az Operaház Fantomja. Ugyan tudsz félelmetes lenni, de csak akkor, ha ezt kikényszerítik belőled. Nehezen lépsz ki a nyugodt, megfontolt Vízöntő szerepéből, de ha rákényszerülsz, akkor is igyekszel valami igazán intelligens és nevelő célzatú büntetést kitalálni. Talán még az opera-, vagy legalábbis a zenerajongásod is egyezik a Fantommal?

Halak

A Fekete Lagúna Lénye tökéletesen szimbolizálja azt a végletességet és kettősséget, amivel Halakként folyton küzdesz. Ugyan a Lény számára esélytelen volt, hogy emberivé váljon, mégis kicsit emberivé tette a szerelem. Képtelen vagy felvenni az ízig-vérig gonosz szerepét, hiába érzed, hogy elönt a düh és most aztán majd kiereszted a hangodat, valahogy az élet mégis mindig úgy hozza, hogy csak egy „Ejnye-bejnye!” csúszik ki a szádon. A két egymásba kapcsolódó hal a titok nyitja – a jó és a rossz mindig együtt jár, rajtad áll, hogy merre billen a mérleg nyelve!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

mandiner.hu

Ezért nem kellettek Ukrajnának Karácsony Gergely ajándékai

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

hirtv.hu

Gulyás Gergely is reagált Magyar Péter hangfelvételére

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Pár óra alatt két kisfiú kísértetiesen hasonló módon vesztette életét Kecskeméten

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep