1 éve

Összeférhetetlen csillagjegyek, akik szinte utálják egymást

Ezek a csillagjegyek sokszor ki nem állhatják egymást, nem tudnak egy húron pendülni. Jobb, ha nem is erőltetik!

Léteznek összeférhetetlen csillagjegyek, akik között sokszor tapintani lehet a feszültséget, így jobb, ha inkább elkerülik egymást. Nagyon ritka, hogy ezek a jegyek együttműködnek vagy együtt élnek. Hogy miért és kik ők, most megtudhatod!

Összeférhetetlen csillagjegyek Fotó: Shutterstock

Kos-Skorpió

Mindketten erős szexualitással rendelkező jegyek, és ez lehetne egy nagyon komoly kötelék is közöttük, sőt egy kapcsolat alapja is. De valahogy szinte soha nem működik együtt ez a két jegy. A Skorpió állandóan lelkizne a Kos pedig megőrül ettől. Hosszabb távon hatalmas feszültségek jöhetnek létre, akár erős gyűlölet is kialakulhat pillanatok alatt közöttük.

Bika-Mérleg

A Bika nagyon stabil jegy és stabil egyéniség. A Mérleg ezzel szemben sokszor döntésképtelen és folyamatosan inog. Bár törekszik az egyensúlyra, de egy Bika jegyében születettet folymatosan képes kibillenteni. Nem kapaszkodhat a Mérleg a Bika stabilitásába, és ez az örökös konfliktus folyamatos problémát jelenthet számukra. Nem érdemes a végletekig ebben a játszmában maradni, jobb,ha inkább elkerülik egymást, mielőtt baj lenne belőle!

Ikrek- Vízöntő

Bár mindeketten szabadság szerető emberek, mégsem jönnek ki egymással. Szeretik a társaságot, de a Vízöntőnek sokszor betelik a pohár és menne tovább. Az Ikrek nehezen érti meg a Vízöntő visszavonulásait, olyankor utána megy és ezzel az agyára is. Folyamatos konfliktusba keverednek, mert a Vízöntő azt érzi levegőre van szüksége.

Rák- Nyilas

Totál egymás idegeire mennek. A Rák szereti a biztonságos családi légkört, a Nyilas pedig folyamatosn új dolgok felfedezésén töri az eszét. Nyughatatlan, nem tud a fenkén ülni. Totálisan összeférhetetlenek és a céljaik is sokszor távoliak egymástól. Mint két teljesen más világ. Jobb, ha távol maradnak egymástól, nem kisérleteznek, mert abból nagy viták keletkezhetnek közöttük.

Oroszlán-Szűz

Az Oroszlánnak rajongás kell, a Szűz pedig elvan a maga kis analitikus, precíz világában. Szinte semmi közük egymáshoz, ha mégis mélyebben egymáshoz kapcsolódnak annak nem lesz jó vége. Az Oroszlán folyamatosan magára akarja vonni a figyelmet, és ebből aztán nagy galiba lehet. Jobb, ha elkerülik egymást!

Bak-Halak

Ennek a két csillagjegynek szintén nem sok köze van egymáshoz. A Bak a racionalitás nagy mestere, míg a Halak folyamtosan álmodozik és a Föld felett lebeg. Nem érdekli őket egymás világa, totál összeférhetetlenek, viszont az utálatig ők ritkán mennek el, hiszen nehezen találnak rá egymás társaságára. Elég nagy ellentétei egymásnak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!