ÉLETMÓDI

Ezek a legszexibb csillagjegyek! Te köztük vagy?

Vajon mennyire látnak téged vonzónak a férfiak?

Nem is kérdés, hogy ahány ember, annyi kisugárzás. Ahogyan az sem vitás: mindenki a maga módján szexi, vonzó vagy éppen dögös. Akadnak azonban olyan csillagjegyek, melyek szinte kódoltan elcsavarják a férfiak fejét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

instagram

Skorpió

Kisugárzása annyira intenzív és magával ragadó, hogy teljesen leveszi a lábáról az ellenkező nemet. Szinte végzetes erővel hat a férfiakra, rendkívül titokzatos, és még ennél is ügyesebben manipulálja környezetét. Eléri, amit szeretne, márpedig azt biztosan szeretné, hogy érezze mások rajongását. Szenvedélyessége azonban nem csak eszköz, hanem valóság. Elsősorban a hálószobában izzik tőle a lepedő, érzelmeit inkább megtartja magának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@ann__gnatkowska által megosztott bejegyzés,

Nyilas

Romantikus, érzékeny és szenvedélyes. A lehető legtermészetesebben teszi vonzóvá magát: anélkül, hogy bármit is tudatosan tenne. Nem csábít és nem flörtöl szándékos trükkökkel, nem vet be titkos praktikákat. Közvetlensége, kreativitása, intelligenciája az, amely ellenállhatatlanná teszi. Könnyen és szívesen ismerkedik, valódi érdeklődéssel fordul másokhoz, így mire észre venné a férfi, már azon kapja magát, hogy fülig beleszeretett nyilas partnerébe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

╳ ????????????? (@emelierebecca) által megosztott bejegyzés,

Ikrek

Csupa kettősség, csupa izgalom, ami magával sodorja az ellenkező nemet. Mellette egyetlen perc sem unalmas. Mindig rejtély, mit fog hozni a következő pillanat. Lendületes, energikus, és kimondottan szereti az életet. Akad, akinek az ő tempója akár már szinte ijesztő is lehet. De legtöbben inkább csodálattal nézik érdekes személyiségét és meglepetésekkel teli világát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Darnyik Szilvia ?? (@darnyikszilvia) által megosztott bejegyzés,

Halak

Elképesztően kreatív és fantáziadús személyiség. Egyszerre álmodozó, idealista, romantikus, érzékeny és szenvedélyes. Érzékisége szinte megfoghatatlan, annyira természetesen árad belőle, hogy lehetetlen ellenállni neki. Ráadásul tényleg figyel partnerére, őszintén érdeklődő alkat amellett, hogy szinte felforr körülötte a levegő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?