Donald Tusk: a NATO katonái már Ukrajnában vannak

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2021.06.11.

Melyik hónapban születtél? Ezt árulja el rólad!

A születési hónap nem csak a horoszkópod miatt fontos. Az, hogy melyik hónapban születtél, még a karaktered alakulására is hatással van. Kevesen tudják, de nagyon gyakran ez húzódik meg egy-egy jellemvonás mögött...

A természetnek megvan a saját ritmusa – ennek köszönhető az is, hogy a születésed hónapja rányomja a bélyegét a személyiségedre. A zodiákus egyes jegyei átívelnek a hónapokon, de maga a naptári születési hónap is hat rád. Persze a személyiségedet nem csak a születési hónap, hanem a genetikától kezdve a tapasztalataidon keresztül számos tényező alakítja – de ezt az aspektust sem árt figyelembe venni, ha igazán szeretnéd megismerni önmagad. Mutatjuk, mit tudhatsz meg magadról annak alapján, melyik hónapban születtél.

Melyik hónapban születtél? Sok mindent elárul a személyiségedről! (Fotó: pixabay.com)

Január: határozott és makacs emberek

A januári születésű embereknek határozott véleményük van a világról, és nem is félnek ezt mások tudtára adni. Makacsok, és nem szeretik, ha mások irányítják őket. Ők viszont nagyon jó vezetők, a lendületükkel a kollégáikat is motiválják. Az utasításokkal sok problémájuk van, legalábbis, ha nem ők adják ki őket.

Február: ez a születési hónap a képzelőerőt támogatja

A februári születésűek kreatív, jó képzelőerővel megáldott emberek. Ez a születési hónap arra hajlamosít, hogy képes legyél nagy ügyek és mély beszélgetések mellett elköteleződni. A sekélyes embereket és fecsegést viszont unalmasnak találod, és mielőbb igyekszel is kiszállni belőle. A legtöbb februári embert afféle szabad lelkű bohémnak látják a többiek, ők pedig folyton újabb kalandokat keresnek.

Március: az introvertáltak hónapja

A márciusban születettek szintén élénk képzelőerővel rendelkeznek, de sokkal introvertáltabbak, mint a februáriak. Néha a saját fejükben élnek, és olyan dolgokat alkotnak, amelyekhez nem kell feltétlenül kilépniük a nagyvilágba. Kedves és gondoskodó emberek, akiknek békés környezetre van szükségük ahhoz, hogy a legjobbat hozzák ki magukból.

Április: szomjaznak a figyelemre

Az áprilisban születettek a legtöbbször szeretik a reflektorfényt, és szomjaznak a figyelemre. Nem szeretnek utasításoknak engedelmeskedni, ami viszont némileg ellenkezik a hírnév iránti vágyukkal – a sikerhez ugyanis némi fegyelmezettség is kell. Szeretik a kalandokat, és az adrenalint, és vannak, akik számára túlságosan harsánynak tűnnek.

Május: ez a születési hónap szeszélyessé tehet

A májusban születettek gyakran szeszélyesek – ez a születési hónap hajlamosít arra, hogy gyakran megváltoztasd a véleményedet. A májusi gyerekek szeretnek új, izgalmas emberekkel találkozni, a társasági életük mindig pezseg. Nem szívesen vannak egyedül, mert ilyenkor hamar elunják magukat, mindig új és új programokra vágynak.

A júniusi babák érzékenyek, később pedig világmegváltó terveket dédelgetnek majd
(Fotó: pixabay.com)

Június: érzékenység és világmegváltó tervek

A júniusban születetteknek gyakran vannak világmegváltó ötleteik. Érzékenyek, törődnek másokkal, kreatívak, és szeretnék azt tenni, ami hosszú távon is jó a világnak. Mindig keresik annak lehetőségét, hogy az ötleteiket valóra váltsák. Érzékenységüknél fogva viszont nem mindig tudják kifejezni az érzéseiket.

Július: magabiztos és boldog emberek

A júliusban születettek hasonlóak a júniusiakhoz, de kicsivel extrovertáltabbak náluk. Magabiztos, boldog emberek, de valójában sokkal komolyabbak, mint amilyennek látszanak. A júniusiakhoz hasonlóan szívesen rejtik el a félelmeiket és az érzéseiket a kíváncsi szemek elől.

Augusztus: ez a születési hónap a vezetőké

Az augusztusban születettek minden helyzetben magukhoz ragadják a vezetést. A végletekig önfejűek tudnak lenni, viszont tökéletesek a feladatok kiosztásában. Ez a születési hónap hajlamossá teszi őket arra, hogy túlgondolják a dolgokat, viszont nagyon jól teljesítenek a kritikus gondolkodást igénylő területeken. Sokszor nehézséget okoz nekik, hogy megmutassák a sebezhetőségüket.

Szeptember: nagyon magasak az elvárásaik

A szeptemberi születésűek elvárásai néha szinte irreálisan magasak a körülöttük élőkkel szemben. Ezek a magas elvárások viszont sokszor csalódáshoz vezetnek. Mások számára pedig néha túlságosan makacsnak tűnnek, pedig csak igyekeznek mindenben a tökéletességre törekedni és a legjobb teljesítményt kihozni magukból és a munkatársaikból és családtagjaikból.

Október: a születési hónap szöges ellentétei

Az októberi születésű emberek a születési hónapjuk szöges ellentétei. Októberben ugyanis a világ csaknem minden táján változékony az időjárás, az októberben születettek számára viszont a születés hónap csupa állandóságot diktál. Határozottak, stabilak, nem is igazán szeretik a változást – sem pedig a vitákat.

Aki novemberben ünnepli a születésnapját, rejtélyes és szenvedélyes egyéniség
(Fotó: pixabay.com)

November: szenvedélyesek és nem ismerik a félelmet

A novemberben születettek rejtélyesek és elbűvölőek. Ügyesen rejtik el az érzéseiket mások elől, és nem ismerik a félelmet. Elképesztő szenvedéllyel élik az életüket – van, akinek túl sok is ez a szenvedélyesség.

December: a születési hónap ajándéka a hit és a nagylelkűség

A decemberben születettek számára a születési hónap két ajándékot tartogat: a nagylelkűséget és a szilárd hitet az általuk képviselt értékekben. Keményen dolgoznak, és jól bírják a monotóniát. Ugyanakkor, ha ünnepelni kell, azt is teljes erőbedobással teszik.

 

origo.hu

Agresszív baloldali fiatalok tomboltak és vertek rendőröket Rómában - videó

origo.hu

Így készül a NATO a világháborúra - drámai képek

metropol.hu

Biztonsági őrök léptek közbe Zalatnay koncertjén

mandiner.hu

Nyugatról odaszúrtak volna Magyarországnak, de hatalmas hibát követtek el

ripost.hu

Férjhez ment Kunovics Katina, Győzike komoly bonyodalmakat okozott az esküvőjén

origo.hu

Hátborzongató titkot mondott a NASA a földönkívüliekről

travelo.hu

Egy teljesen újjászületett fürdő színesíti a hazai kínálatot

ripost.hu

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek a legtisztább a szíve!

EZO

Öt csillagjegy, akikkel a legnehezebb jól kijönni

EZO

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

EZO

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik jól leplezi az érzéseit

EZO

5 csillagjegy, aki feltétel nélkül szeret, történjék bármi

EZO

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold