1 éve

Szentiván éjszakáján robban a szerelem, mutatjuk, melyik csillagjegyhez köszönt be a boldogság

Mágikus napok következnek, a szerelmesek éjszakája évezredek óta telis-tele van titokkal és szerelemmel. Nézd meg, számodra mit jósol a Szentiván-éji horoszkóp; könnyen lehet, hogy most találod meg az igazit...

A nyári napforduló varázslatos időszak, nem csoda, hogy a Szentiván-éji horoszkóp tele van szenvedéllyel és szerelemmel. Bár maga a nyári napforduló június 21-én van, a szerelmesek éjszakáját hagyományosan június 23-án ünneplik szerte a világon. Ennek az eltérésnek az az oka, hogy régen a csillagászati nyár kezdete június 24-re esett, ám azóta a naptárreformok miatt ez 21-e lett. Ám ez mit sem változtat azon, hogy az év legrövidebb éjszakáján a fény és sötétség váltakozása mágikus erőkel bír: Ezen az éjszakán nagy tüzeket raktak, hogy elűzzék a sötétséget. Emellett rengeteg babona és szertartás fűződik hozzá, ám a legfontosabb a tűz és a szerelem; nem véletlen nevezik ezt a mesés éjszakát a szerelmesek éjszakájának. Ezeken a napokon a Föld pozitív sugárzása felerősödik, csodák és titkok várnak azokra, akik nyitott szemmel és szívvel járnak. Három csillagjegy idén különösen szerencsés, számukra nem várt boldogságot jósol a Szentiván-éji horoszkóp.

Fotó: Pixabay.com

Tele lesz energiával a Kos

Fotó: Pixabay.com

Ezen a varázslatos éjszakán a Kosok nem ismernek magukra: könnyen szóba elegyednek bárkivel, végre újra a régi formájukban vannak, az eddig visszafogott lendületük szellemként szabadul ki a palackból. Ezekben a napokban rengeteg új ismerősre, barátra tehetnek szert, és ha nyitottak, bekopoghat az életükbe a várva-várt szerelem is.

A Vízöntő megtanul elengedni

Fotó: pixabay.com

E csillagjegy szülöttei a hónapban gyakran érezhették úgy, hogy nincsenek tisztában a céljaikkal; ennek oka, hogy az Uránusz és a Szaturnusz kedvezőtlen fényszöget alkot. Ám ha nem akarnak mindenáron irányítani, hanem hátradőlnek, és hagyják alakulni a dolgokat, akkor rengeteg meglepetés érheti őket. Szenvedélyes szerelem vár rájuk Szentiván éjszakáján, ám nem árt figyelni a jeleket: vajon tényleg az igazit találták meg, vagy egy ártatlan flörtről van szó?

Kinyílik a világ a Mérlegnek

Fotó: pixabay.com

A Mérlegek számára ez a hónap a tanulásról szól: olyan új dolgok kezdik el érdekelni őket, amit korábban nem is sejtettek. Ezzel egy új nézőpontot is kapnak, ami bizony kihatással van a szerelmi életükre is. Könnyen lehet, hogy nem is egy vonzó ismeretlen bukkan fel az életükben, hanem kinyílik a szemük egy régi, kedves ismerősre, és felfedezik magukban, hogy valójában mindig is vonzódtak hozzá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!