1 éve

Gazdagságot és szerelmet hoz a gyűrűs napfogyatkozás, mutatjuk a szerencsés csillagjegyeket

A páratlan égi jelenség nem csupán a látvány miatt izgalmas, hanem azért is, mert alapjaiban rengeti meg a kozmikus energiákat. Három csillagjegy szülöttjének pedig egészen új irányt vesz az élete!

Gyűrűs napfogyatkozás akkor figyelhető meg, amikor a Hold a Nap és a Föld közé kerül, ám nem teljesen takarja el azt, hanem látványos fénygyűrű marad a holdperem körül. A legközelebbi ilyen égi jelenség június 10-én várható; és bár teljes pompájában nem lesz látható hazánkban a gyűrűs napfogyatkozás, a csillagjegyek életére markáns hatása lesz. Sokan máris úgy érzik, telis-tele vannak energiával, képtelenek megülni a fenekükön, és minden tervüket egyszerre akarják megvalósítani. Nos, ez nem véletlen: az asztrológia szerint az Ikrek csillagképben létrejövő gyűrűs napfogyatkozás mindenkit változtatásra sürget.

Fotó: Pixabay.com

A Nap szimbolizálja azt az énünket, ami mindig két lábban áll a földön és tervez, a Hold pedig az érzelmeket és a tudatalatti vágyainkat. Így amikor a Hold eltakarja a Napot, nehezebben hozunk meg döntéseket, és egyre halmozódnak a vágyak a háttérben. A kozmikus energiákat visszafogja a különleges jelenség; ám ez egyúttal arra sarkallja az embereket, hogy megvizsgálják, van-e a saját életükben olyan helyzet, ahol visszafogják a vágyaikat. A holdfogyatkozás után ezek elemi erővel törhetnek fel; van három csillagjegy, akiknél drasztikus és azonnali változások jönnek a szerelem és a pénzügyek területén.

A sarkára áll a mérleg

Fotó: pixabay.com

A mérleg számára fontos üzenetet közvetít a napfogyatkozás: méghozzá azt, hogy ideje kiállnia magáért, és megtartani a függetlenségét. A szunnyadó energiák arra buzdítják, hogy ne másokat helyezzen előtérbe, hanem a saját céljaiért és boldogságáért tegyen. Ha megteszi az első lépéseket, máris látványos javulás várható az életében mind a szerelem, mind az anyagiak terén. Hiszen ha elkezd a saját dolgaiba energiát fektetni, akkor minden visszaáramlik hozzá.

Új kapuk nyílnak meg a Nyilasnak

Fotó: pixabay.com

A nyilasra rámosolyog a szerencse ebben a hónapban: a felgyülemlett energiái kirobbannak, és rendkívül energikus lesz. Végre megengedi magának, hogy kiélje a kreativitását, és új kalandok után nézzen. Akármibe is fog, mindenki felfigyel rá, hiszen dinamikus energiájával másokat is megmozgat. Ez nem titkolt célja ezúttal: számára ugyanis a holdfogyatkozás üzenete az, hogy többet kell foglalkozzon azokkal, akiket szeret. Ez a nyitottság meghozza a gyümölcsét: olyan változás jöhet a karrierjében, amire álmában sem gondolt volna, de könnyen lehet, hogy most találja meg élete párját is.

Új lehetőségek várnak a bakra

Fotó: Pixabay.com

A bak számára régóta várt fordulatot hoz a különleges napfogyatkozás: bár a munkájában most áttörő siker nem várható, ezúttal nem is bánja különösebben. Az elkövetkező hetekben magára tudja fordítani az energiáit, ami pihenést, akár egy váratlan utazást hozhat. Közben olyan kapcsolatrendszert alakíthat ki, ami később meghozza számára az áttörést a munka és az anyagiak terén is. A szerelemben nem számít változásra, ezért ez a hónap könnyen lehet, hogy alaposan meglepi: ugyanis ha nyitott szemmel jár, könnyen bekopogtathat az életébe egy vonzó ismeretlen…

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ashton Kutcher megvakult, megsüketült és lebénult egy ritka betegség miatt

origo.hu

Egy pötty a mellbimbón: ennyiből áll Demi Rose bikinifelsője - fotók

borsonline.hu

Kiadták a riasztást, brutális eső tarolja le mindjárt ezeket a megyéket

hirtv.hu

Most jött: Egy holttest hever a Lehel tér metrópótló megállójában

ripost.hu

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

mandiner.hu

Cseh kormány: Napokon belül kiderül, hogy az olajvezeték elzárása energiaháború vagy technikai probléma

mandiner.hu

Pókember kötögetett a Budapestre tartó repülőn

mindmegette.hu

Ez történik a testeddel, ha minden nap eszel paradicsomot

ripost.hu

Tóth Vera: Az átlagnál többet keresek

ripost.hu

Támogatás: kiderült, kik kaphatnak kedvezményes áron 4220 kWh áramot

ripost.hu

Kiderült, mennyit keres bébiszitterként Szandi lánya

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

EZO

Tízmilliószoros nap van: Ennek a három csillagjegynek hoz igazán szerencsét

EZO

A Merkúr kvadrátot vet a Jupiterre: Ennek a 3 csillagjegynek ideje leszállni a földre

EZO

Veszélyes nyár: ennek a három csillagjegynek csúnyán félrelép a párja

ÉLETMÓDI

Erre a 3 csillagjegyre komoly spórolás vár szeptembertől

EZO

Válassz egy szájformát, tudd meg, mit árul el rólad

EZO

A hétvége horoszkópja: a mély, fájó beszélgetések ideje lesz

EZO

Szuperholddal érkezik a telihold, durva, de így hat rád

EZO

Ennek a három csillagjegynek sorsszerű változásokat hoz a telihold