EZO

5 csillagjegy, akiket az érzelmeik irányítanak

Nem egyszerű azokkal az emberekkel, akiket túlságosan befolyásolnak az érzelmeik. Te köztük vagy? Megmutatják a csillagok!

A horoszkóp természetesen megmutatja, hogy kik azok az emberek, akiket a hangulatuk, érzelmeik túlzottan befolyásolnak. Az, hogy melyik csillagjegyben születtél, bizony sok mindent elárul rólad. Lássuk, kik azok, akiknél érdemes odafigyelni, hogy milyen lábbal keltel ki az ágyból. Íme a horoszkóp, ami segít neked az útmutasában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csillagjegyek

Csillagjegyek Fotó: Shutterstock

Kos

Olyan hirtelen, hogy ha bármi váratlanul éri, azonnal megmutatkoznak az érzelmei. Nem mindig tud velük bánni és így nagyon nem mindegy, milyen hangulatban találod meg. Ha tisztában vagy ezzel a tulajdonságával, akkor tudhatod, hányadán állsz vele, kiismerheted a helyzeteket, mikor hogy állj hozzá. Ha ebben a jegyben születtél, eleve feladat számodra az indulataid kezelése. Figyelj oda rá!

Ikrek

Az Ikrek két arca közül nem mindig tudhatod, hogy éppen melyikhez beszélsz. Jellemző rá az is, hogy mást mond, mint amit érez. Ha depressziós hangulata van, akkor is azt mutatja kifelé, hogy ő a csapat bohóca. Remek színész és remekül kommunikál. Közben pedig az érzelmei szó szerint rángatják. Legény legyen a talpán, aki követni tudja a hangulatingadozásait. Ha te is ilyen vagy, akkor fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt.

Rák

Fokozottan érzékeny a Rák szülötte. Horoszkópjában benne is van, mennyire nem bírja, ha támadás éri, vagy ha valamit annak érzékel. Ettől rettenetesen érzi magát. Nem könnyű követni a hangulatát, mert képes a többeiket is magával rántani. Ha jót akarsz neki, egyszerűen csak szeresd. Ha pedig ebben a jegyben születtél, akkor ne vegyél mindent azonnal a lelkedre. Ha nem is egyszerű ez neked, akkor is gyakorold, hogy jobban menjen. Gondold végi, hogy valóban bántani akartak-e, kerekedj felül az érzelmeiden.

Skorpió

Sokszor észre sem lehet rajta venni, hogy baja van. Nem látod, hogy mi zajlik benne, milyen a hangulata. De amikor a harag kritikus pontra ér benne, akkor aztán jobb, ha a közelében sem vagy a Skorpiónak. Ilyenkor kiül az arcára hirtelen minden, ami eddig vissza volt folytva. Jobb, ha ilyenkor halkan elslisszolsz. Ha pedig ebben a jegyben születtél, ne várd meg, míg benned ez az érzés robbanásig feszül. Változtass ezen, neked is és a külvilágnak is egyszerűbb lesz.

Halak

A Halak szereti kiadni, megmutatni az érzelmeit. Van, aki szeretettel meg is hallgatja. Sokszor elköveti azonban azt a hibát, hogy olyannak is elmondja bánatát, aki ezt nem érdemli meg, vagy nem képes vele mit kezdeni. Ha érzelmes állapotban hoz döntést, jobb, ha néha előbb lejön a földre, mert sokszor összetéveszti a szíve hangját az álomvilágával. Ilyenkor társa követni sem tudja. Vele nem az a gond, hogy milyen lábbal kelt ki az ágyból, hanem az, hogy talán ki sem kelt onnan és csak ábrándozik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?