Létrehozva: 2021.05.01.

Megérkezett a májusi horoszkópod, kiderül, kire mosolyog rá a szerencse

Elég változatos hatása van most a csillagoknak a különböző csillagjegyekre. Májusban vajon kinek kedvez a szerencse, és milyen területen?

Szerző Sors Edina

A most érkezett májusi horoszkóp nagy segítségedre lesz, hogy tudatosan figyeld önmagad és megfontoltabban cselekedj. Vajon szerencsésen alakulnak a dolgaid ebben a hónapban? Most megtudhatod! Íme a májusi horoszkópod:

Bika
Fotó: pixabay.com

Kos

Májusban nem a személyes vágyaidon van a hangsúly, hanem a család kerül a középpontba. Inkább foglalkozol a szabadidőddel, a munkád szinte csak rutinszerűen végzed. Ne küzdj a kihívásokkal és a kötelezettségekkel, hagyd meg júniusra. Most nincs itt az ideje, nem vagy éppen ebben a témában túl szerencsés és sikeres.

Bika

Boldog születésnapot, ha májusban ünnepled! Vissza is nyerheted önbizalmad ebben a hónapban. Új emberek lépnek be az életedbe, új tapasztalatokat szerzel. Még az sincs kizárva, hogy valahová elutazol, kicsit kinyílik számodra a világ az elmúlt évhez képest.

Ikrek

Ebben a hónapban a Vénusz bolygó támogatni fog a pénzügyeidben. Döntés elé fogsz kerülni, csendesedj el, és úgy tedd meg a lépést. Ne ess túlzásokba a költekezés terén. Teljesen új lehetőségekkel találkozhatsz, ezeket nem érdemes elszalasztani.

Rák

Az elmúlt hónapok tanulságait érdemes most levonnod. Nem biztos, hogy egyszerű napok várnak rád, így jobb, ha egy kicsit visszavonulsz. Egy biztos, nem te vagy az, akinek a május a szerencse hónapja, de ne keseredj el, mindenre van megoldás.

Oroszlán

Boldog, vidám perceket hoz neked ez a hónap! Merd megélni, legyél rá nyitott. Elképzelhető, hogy a régi barátaid kicsit eltávolodnak tőled, de ne csüggedj, nagyon értékes, új kapcsolatok léphetnek be az életedbe. A család nagyon fontos számodra, békés és nyugodt napok várnak rád. Figyelj oda az egészségedre, menj a szabadba a kedveseddel!

Szűz

Foglald le magad művészetekkel. Fess, ha van hozzá kedved! Érdemes többet tanulnod arról, ami érdekel. Mozogj, sportolj kapcsolódj ki, most ennek van itt az ideje az életedben. Ideje az életmódváltásnak is. Hasznodra lesz a jövődre nézve. A csillagállások ebben a hónapban nem hoznak számodra se jót, se rosszat igazán.

Mérleg

Szinte az élet minden területe pozitív irányt vesz ebben a hónapban. Te vagy az egyik legszerencsésebb. Nagyon jól alakulnak a dolgaid, és a társadtól is nagy figyelmet kapsz. Már rád fér! Munkád területén is új ötletek, lehetőségek adódnak. Merj velük élni!

Skorpió

Fantasztikusan érzed magad ebben a hónapban, de a párkapcsolatban lehetnek némi akadályok. Figyelj jobban a partneredre, mert elhanyagolva érzi most magát. Bár néha benned is felmerül a kérdés, hogy jó helyen vagy-e, ez valóban a te életed. Az apró bizonytalanságok ellenére a május egészen jól fog telni számodra.

Nyilas

Az elmúlt hónapok nehézségeitől függetlenül kitartó vagy, nem adod fel. A munka területén szenvedéllyel veted bele magad a mindennapokba, anyagilag nem is vagy rossz helyzetben, de kerüld a kapzsiságot. Bármi is történik ebben a hónapban, tudd, hogy a szerencse melléd szegődik, ami a végeredményt illeti.

Bak

Felelősségteljes és céltudatos vagy, mint mindig. Rend van az életedben, nem engedsz teret a lehúzó érzelmeidnek. Elképzelhető, hogy melléd szegődik valaki, aki sokat tanulhat tőled. Élvezni fogod ezt az emberi kapcsolatot. Légy vele figyelmes. Jót hozhat az életedbe.

Vízöntő

Az élet áramlik körülötted, és te szereted a szabadságot. Hallgass az intuíciódra, nagyot feljődhetsz. Bizonytalan lehetsz ebben a hónapban, a kapcsolatodban is. Ne nézz vissza a múlt sérelmeire, engedd meg, hogy most minőségi változás jöjjön az életedbe. Ha ez sikerül, másoknak lesz mit tanulniuk tőled. Most a vezetői képességeid is előjöhetnek, de jó csapatjátékos is lehetsz. Ez nem mindennapi a Vízöntőknél.

Halak

Érzelmes hónap előtt állsz. Ez a hónap számodra a szeretetről és a kreativitásról fog szólni. Partnereddel előfordulhatnak nézeteltérések, de ne menj bele mélyen, inkább a jövő felé tekints. Légy magaddal őszinte: valóban okod van a panaszra? Befelé forduló vagy, nem szeretsz elmesélni mindent fűnek-fának. Most viszont jó lehetőséged lesz egy tartalmas és mély beszélgetésre A májusi csillagállás szerencsét hoz neked!

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

life.hu

Hagyományőrző programok – Így élheted át a régmúlt húsvétjait

mandiner.hu

Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Sorsfordító lesz a tavasz, ezekre a csillagjegyekre nagy lehetőség vár

EZO

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

EZO

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

EZO

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

EZO

Ezt a 3 csillagjegyet áprilisban megjutalmazzák az égiek

EZO

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

EZO

Szeretnél tudatosan álmodni? Nem mese! Megtanítunk rá!

EZO

Így hoz áldást rád a tavaszi boszorkányünnep