EZO

Három csillagjegy, akiknek óriási szerencsét hoz a következő telihold

Szerencsét hozhat az áprilisi telihold, de nem minden csillagjegynek. Kivételezettnek érezheted magad, ha te is köztük vagy!

Szerencsehozó telihold érkezik, de nem mindenkinek. Te a kiválasztottak között vagy? Kérdés, melyik csillagjegyben születtél!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Nem egyszerű időszak az április vége, és a telihold ezt még tetőzi is. Rengeteg bolygó mozdult meg a napokban, és teszi ezen a napon is. Az energiák lendülettel, feszültséggel érkeznek, és nem mindegyik bolygó lép számodra kedvező helyre. A Mars sem érzi jól magát a Rákban, de az összhatás, ami igazán számít. Egyénenként változó lesz a telihold és a körülötte lévő napok hatása, de néhányaknak szerencsehozó lesz ez a együttállás.

Rák

Lehet, hogy az április egy kissé megtépázott, de a 23-án belépő Mars a Rák jegyében lendületet ad, és a 27-i Skorpió telihold szerencsésen alakítja párkapcsolatodat. Kihozhat egy nem felhőtlen időszakból. Te vagy az egyik jegy, akinek az április végi csillagállások igazán jót is rejthetnek. A feszültséggel teli telihold egyik nagy meglepetése számodra a szerelem lehet! Szerencsésnek mondhatod magad, mert most keveseknek érkezhet meg a nagy Ő az életébe.

Mérleg

Számodra a telihold és az április vége egy igen nagy fellendülést hozhat anyagi téren. Robbanásszerűen kapsz egy fantasztikus lehetőséget, vagy nem várt pénz üti a markodat. Még az is lehet, hogy nyersz a lottón. Igazi szerencse fia vagy. Egy a fontos, ne menj el a lehetőség mellet, ha kínálkozik, mert lehet nem közvetlenül a pénz érkezik most meg, hanem a bőség megteremtésének lehetősége. Sok arca lehet a szerencsédnek!

Halak

A telihold energiáival lezárul számodra egy időszak. Lehet, hogy szerencsésen alakul egy vizsgád. Az is lehet, hogy most találod ki, merre is haladj a tanulásban. Nagyon nagy segítő energiákat kapsz ezen a téren, és igen fantasztikus lendületet. Rengeteg módon kaphatsz segítséget a tanuláshoz, lehet a legjobb tételt húzod ki, de az is lehet, hogy most kapsz inspirációt arra, hogy merre haladj tovább. Csűrhetjük, csavarhatjuk a kérdést, egy a lényeg: nagy szerencséd lesz a tanulás terén. Tágabb értelemben, ez visz a sorsod beteljesítése felé! Szerencsés a horoszkópod!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?