EZO

Sorsfordító hétvége: az áprilisi csillagállás megváltoztatja az életed

Fantasztikus lehetőségek várnak rád, ha megragadod most a lehetőséget!
  • Szerző: Ripost

Ez a hétvége fordulópontot hoz, nagy változások köszöntenek be szinte minden csillagjegy életében. A bolygók együttállása kedvez, hogy meglásd, mit is szeretnél igazán, felnyitja a szemed azokra a belső képekre, melyek a valódi érzéseidet és erődet keltik életre. Április 9-től pedig már a gyakorlatba is átültetheted azt a megvilágosodást és ráeszmélést, melyben részed volt.

Nekivághatsz céljaid megvalósításának, itt az ideje a megújulásnak, vágyaid követésének, és a hónap közepe táján, 14-én olyan támogatást kapsz az égiektől, melytől igazán erőre kapsz.  Felfedezheted a változás valódi mélységeit, telve leszel hittel, optimizmussal, életigenléssel.

Mi vár rád a hónap 2. felében? LAPOZZ!


Több nap is kedvez életünk megújításának és megreformálásának, rendkívüli erőt ad ez a hónap: 22-én a tapasztalataidat tudod igazán mozgósítani, 23-án mindent elképesztően tisztán látsz majd, 24-25-én pedig a kommunikáció kerül a középpontba.

A hónap végén még egy újabb nagy lehetőséget kapsz a vágyak megvalósítására, az átalakulásra és a változásra is. Szinte szükséged sem lesz arra, hogy túlságosan gondolkodóba ess: mindent tisztán látsz majd, és szinte ösztönösen érezni fogod, milyen lépéseket kell megtenned a boldogabb jövő érdekében.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?