Létrehozva: 2021.05.30.

Megérkezett a júniusi horoszkópod, vajon téged is megtalál a szerelem?

Most megtudhatod, kinek kopogtat be a szerelem az ajtaján. Esetleg benned is feléled ez a csodás érzés?

Megérkezett a várva-várt júniusi horoszkóp, amely megmutatja, mi vár rád a szerelem terén. Lehetsz párkapcsolatban vagy élheted az életed szingliként, a bolygók energiái most is hatnak rád, készülj fel a változásra.

Szerelmi horoszkóp Fotó: Shutterstock

Kos

Szingliknek

Ha elég nyitott vagy, akkor a június a te hónapod! Eljött az ideje a személyes találkozóknak. Halgass kicsit az érzéseidre, tedd félre a túlzott okoskodást.

Párkapcsolatban

Az elmúlt hónapok feszültségei végre megszűnnek, ismét egymásra találtok. Jót tesz a nyári friss levegő, csináljatok közösen szabadtéri programokat. Add át magad az intenzív érzelmeknek.

Bika

Szingliknek

Ha bármilyen változást szeretnél a szerelem terén, akkor érdemes egy kicsit kezdeményezőbbnek lenned. Tedd félre a sztereotipíákat, ne agyalj azon, kinek kell kezdeményeznie. Ne feledd, az is kezdeményezés, ha flörtölsz. Mi bajod lehet? Mesteri szintre viheted.

Párkapcsolatban

Ideje szembenézni azzal, hogy hányadán állsz a pároddal. Lehet, hogy csak hitegeted magad évek óta? A csillagok most segítenek abban, hogy meghozz egy döntést, merre is menj tovább. Fontos, hogy felismerd, ha félresiklott valami.

Ikrek

Szingliknek

Rengeteg lehetőséget hoz neked a június. Kérdés persze, hogy tudsz -e velük élni. Észreveszed-e őket egyáltalán? Vagy maradsz a játékos önmagadnál, miközben a figyelmed nem terjed ki a külvilágra. Ne csodálkozz, ha nem találsz új párt, ha valahol mélyen még nem is vagy rá felkészülve.

Párkapcsolatban

Ne fogd magad vissza! Előfordulhat, hogy most a szexre terelődik a fókusz, nem annyira a romantikus sétákra. Ezt is érdemes jól megélni, engedd meg magadnak a fantasztikus energiák újraébredését. Ennek van itt az ideje.

Rák

Szingliknek

Alkalmi kalandokban lehet részed, a mély kapcsolattal még várnod kell. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha pár napra is, ne érintse meg valaki a szíved. A szerelem benned van, ezt az érzést most fellobantja benned az új partnered.

Párkapcsolatban

Kihívásokkal találhatod szemben magad. Nem szabad a problémákat a szőnyeg alá seperni, de nem is kell nekik túlzott energiát adni. Át lehet ezen gyorsan lendülni, és akkor tiéd lesz a nyár első hónapja! A szerelem tovább virágozhat benned.

Oroszlán

Szingliknek

Csalódás érhet, ha sokat rohangálsz a szerelem keresésében. Értékeld inkább a barátokat, adj időt magadnak. Ne keseredj el, ez az időszak nem tart egész nyáron. Nyugi van, legyen ez most elég.

Párkapcsolatban

A hónap eleji nehezebb energiákat nagyon hamad fel tudod majd oldani. Lesz olyan Oroszlán, aki ezt szinte meg sem érzi. Június végére viszont kapcsolatod egy friss, szenvedélyes szintre lép, a szerelem és kötődés megerősödik, de visszatér a vadság és játék is a kapcsolatodba.

Szűz

Szingliknek

Nem most találod meg életed szerelmét, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogsz nagyon jól szórakozni ebben a hónapban. Előkerülhet egy régi kapcsolat, ami nem teljesedett be, csak mindketten éreztétek benne a szikrát. Hát ez a szikra egy kis időre most lángra lobbanhat.

Párkapcsolatban

Ha azt tapasztalod, hogy párod nem ért meg, akkor végezz egy kis önvizsgálatot. Előfordulhat, hogy csak a kommunikáció csúszott félre. Ha szeretnél a szerelemben ismét kiteljesedni, akkor előbb magadon dolgozz.

Mérleg

Szingliknek

Nagyon lazán kezeled a szingliséget, pontosan ezért most szinte minden neked dolgozik. Ha a Mérleg jegyében születtél, akkor ez a te hónapod lehet. Beléphet valaki az ajtón, aki bizony szinte mindenben tökéletes. Együtt szárnyalhattok, mély érzések jöhetnek elő belőled. Mi lesz ebből az egészből? Talán most nem is érdekel.

Párkapcsolatban

Izgalmas, szenvedélyes szexuális életed van. Panaszra semmi okod. Használd ki ezt az örömforrást, tápláld energiával a szerelmeteket. Merd átadni magad a történéseknek. Engedd bele magad a gyönyör és a romantika minden pillanatába.

Skorpió

Szingliknek

Számodra kivételesen nem a szex lesz középpontban. Titokzatos belső érzelmeid kerülnek terítékre. Így olyan partnert vonzhatsz be az életedbe, aki erre a rezgésre érkezik. Izgalmas napokat élhetsz meg, de az igazi áttörés júliusban következik.

Párkapcsolatban

Átmenetileg bizonytalannak érezheted magad. Valóban jó neked, amiben élsz? Szinte azt sem tudod, mit szeretnél. Ha választ akarsz kapni a kérdésedre, tölts minnél több időt kedveseddel, egyértelmű lesz, hogy itt a vége, vagy hogy ezen az úton kell-e menned tovább.

Nyilas

Szingliknek

Erős a vonzerőd, és most valaki nagyon megfog, ráadásul olyan, akinek magas az intellektusa. Szakmai eseményen vagy a munkahelyeden is összefuthatsz vele, lesz a kapcsolatban erő és tűz, így észre fogod venni. Nem kérdés, hogy izgalmas hetek várnak rád.

Párkapcsolatban

Nagyon jól jön egy kis kapcsolati frissülés. Pozitív napokat élhetsz meg a pároddal, vadító szex és kölcsönös kalandozás egymással, ez jellemezi a júniusodat. Mehetnek a gyerekek a nagyihoz, tölts el egy hétvégét a pároddal kettesben.

Bak

Szingliknek

Korábbi csalódásaid után akkor léphetsz nagyot, ha képes vagy egy kicsit befogadóvá válni. Nem ez jellemző rád, de most ebben van a szerelem kulcsa. Ha tudod, mire vágysz és arra vagy nyitott, akkor semmi gond nem lesz. Besétálhat még a nagy Ő is az ajtón.

Párkapcsolatban

Konfliktusmentesen, stabilan telik ez a hónap. De ez nem azt jelenti, hogy unalmas és egyhangú hónapod lesz. Engedj meg magadnak egy kis kikapcsolódást, tölts időt szeretteddel. Értékelni fogod a békés, mégis szerelmes napokat. Ezt mondja a júniusi horoszkóp.

Vízöntő

Szingliknek

Ne ijedj meg, ha kissé gyorsan zajlanak az események. Ha eddig egyedül voltál, most minden megváltozhat egy perc alatt. Ne zárkózz be és ne futamodj meg. Maradj a jelenben és a földön, akkor kellemes élményekben és szerelmes hónapban lesz részed.

Párkapcsolatban

Nagyon pozitív lesz a június számodra. Testi gyönyörökkel teli, romantikus esték élményével töltekezhetsz. A párod mindent bedob, hogy boldoggá tegyen. Minél több hálát érzel a szívedben, annál jobban vonzza ez majd a szerelmedet.

Halak

Szingliknek

Hiábavalónak érzed a keresgélést. Eljutsz odáig, hogy feladd! Így kapsz lehetőséget egy spontán találkozásra. Az elmúlt időszak görcsös kutatását feladva juthatsz oda, hogy megkapod, amire vágysz.

Párkapcsolatban

Türelemre és rugalmasságra lesz szükséged, akkor egyenesbe jön ismét a szerelmed. A tűz benned van, nem adod fel, és lehet, hogy a várakozás már majdnem felemésztett, de már csak egy kicsit kell várni, és tiéd lesz ismét a legforróbb szerelem.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter bevallotta, hogy loptak

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

mandiner.hu

Ennél az agyzsibbasztó szellemi igénytelenségnél még Magyar Péter is jobb – ez a helyzet, sajnálom

ripost.hu

„Csontsovány kislány lettél” - Durva kritikákat kapott Szabó Zsófi legújabb fotói miatt

vg.hu

Keserédes üzenetet kapott a forint: lesz itt még rosszabb, mielőtt jöhet a fellángolás

origo.hu

Itt a drámai bejelentés: újabb pusztító fegyvereket kap Ukrajna, kitörhet a világháború

mindmegette.hu

Itt a vége: Széll Tamás szomorú bejelentésére senki sem számított

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

„Soha többé nem akarlak látni” – durva balhé tört ki a Házasság első látásra műsorában

magyarnemzet.hu

Nem várt támogatás érkezett Orbánnak, magyar sztárok álltak a politikája mellé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Most kiderült: ez a 4 csillagjegy a legjobb az ágyban

EZO

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse